Valéria
12 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Olvasónk, Róbert lőtte ezt a képet pénteken kora este, és csak dicsérni tudjuk a kompozíciót, ahogy a reklámtáblán szereplők reagálnak az esetre:

  jkocs.png
 • A Magyar Narancs hívta fel erre a kedd reggeli műsorra a figyelmet, amelyben Szombathy Pál, a Digi Sport műsorvezetője Kósa Lajossal készített interjú, aki az Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke (és a Fidesz frakcióvezetője). Az volt a téma, hogy hárman indulnak a Magyar Olimpiai Bizottság elnöki tisztéért, köztük Kulcsát Krisztián, aki éppen az Indexen jelentette be indulását, ő jelenleg Svájcban, Lausanne-ban dolgozik, és Szombathy egy bugyuta poénnal erre utalva azt mondta, hogy esetleg „fennáll a veszélye, hogy ha valaki Svájcból jelentkezik, hogy hát ő is Soros György ügynöke, hogy állítsuk meg Lausanne-t".

  Hehe. Nagyon vicces, gondolhatja az egyszeri tévénéző, nem úgy Kósa, aki hót komolyan vette, és egyre jobban belelendülve kezdte támadni a műsorvezetőt.

  „Ez nem valószínű, ne keverjük a szezont a fazonnal, ez a sport világa, Soros Györgynek semmilyen sportérdeklődése nincs. Emlegethette volna Simicskát és Puchot vagy az MSZP-t. Kényszeresen nem kell ott politikát keresni, ahol nincsen”, mondta Kósa, és ebben a pillanatban Szombathy már biztosan tudta, hogy hibázott, rossz alannyal akart viccelődni, de Kósa nem hagyta ennyiben, és elkezdett személyeskedni: 

  „A Digi sem meghatározott amiatt mert a műsorvezető személyében korábban Népszabadsághoz meg a baloldalhoz köthető”, folytatta, mire Szombathy kénytelen volt reagálni, hogy soha nem dolgozott a Népszabadságnál, de Kósának továbbra sem esik le, és folytatja, majd a végén hozzáteszi, hogy ettől ő még normális embernek tartja Szombathyt.

  Keverjük le, mondja a politikussá visszavedlett Kósa. Jó, keverjük, én meg azon gondolkodom, mi történt ezekkel az emberekkel?

 • Megtartották Monzában a hétvégi WTCC-futam előtt a sorozat szimulátoros bajnokságának ünnepélyes megnyitóját, amin a mezőny minden tagjának le kellett tudnia egy etapot.

  Már a rövidke időmérőn egyértelművé vált, hogy minden pilóta itt akarja kiélni pusztító ösztöneit, így a futamból lényegében roncsderbi lett, szinte senki nem a jó köridővel foglalkozott, hanem azzal, hogy egymás a lehető legnagyobb sebességgel lökjék ki a pályáról.

  Ez többnyire sikerült is, ész nélkül borultak és pörögtek a versenyzők a futam alatt, amit végül a Zengő Motorsport pilótája, Nagy Dániel nyert meg.

  A nagy izgalmakat végül egy kis pályaautózással vezették le.

  őrült verseny megy

  KG (@glaurung24) által megosztott bejegyzés,

 • DrMáriásról nem igazán lehet azt mondani, hogy nem reflektál melegében a országban zajló eseményekre. Így volt ez akkor is, amikor megfestette André Goodfriendet, a saját lábát mosó Áder Jánost, és most sincs másképp, amikor az emberek a CEU miatt tüntetnek a városban. Legfrissebb képének két címe is van. A rövidebb úgy szól, hogy Szálasi Ferenc fagyival kínálja a CEU-ért tüntetőket. A hosszabb címe pedig kicsit jobban kontextusba helyezi, hogy mit láthatunk, és így szól: 

  Szálasi Ferenc a legjobb indulattal próbálja nemzeti színű fagyijával felfrissíteni a megfáradt CEU-ért tüntetőket, akik azonban ezt előítéleteik miatt elutasítják, s kiderül róluk, hogy igazából Soros-által pénzelt terroristák, akik csak azon mesterkednek, hogy visszatérjen a hatalomba Gyurcsány és bezárja a Felcsúti kisvasutat.

  DrMáriás elmondása szerint a KDNP szavazókra való különös tekintettel meghosszabították a Béke veled! névre keresztelt, és teljes életművét felölelő tárlatát a debreceni Modemben. A politikus portékra, robbanékony szénrajzokra, polipot kihordó apeh-adminisztrátorra fogékony közönség pártállástól függetlenül, május 21-ig látogathat el a kiállításra.