Levente, Irén
19 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Három hónap alatt több mint 17 milliószor nézték meg az Origo című dalát Youtube-on, amivel letaszította a magyar dalok trónjáról Majka Belehalok című slágerét. 

  Joci számát egyébként öt Youtube-videó hozta össze: a hivatalos klip, ami az Eurovízió hivatalos csatornáján is pörgött, valamint a Dal-döntőben és az Eurovízió eldöntőjében és döntőjében készült élő felvételekből jött össze a 17660061 megtekintés - írta a Dalszerzo.hu

 • image.png

  Érdekes drónvideót jelentetett meg a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Az egyik felcsúti földön két gabonakör és még valami jelent meg. Vajon ufók műve volt? (Először kamura gyanakodtunk, de a videó végén bizony látható a távolban a felcsúti Pancho Aréna.) 

 • A német Bad Karlshafen városka polgármesterét, a független Marcus Dittrichet egyetlen szavazattal választották meg, most mégis újra meg kell tartani az egész választást. 

  Egy szavazó ugyanis a lebonyolítók hibájából szavazott érvénytelenül:

  Mikor bement a fülkébe és behúzta a voksát, nem volt biztos benne, aláírja-e az ívet. Megkérdezte gyorsan a kint álló önkéntest, aki azt hitte, viccel, ezért szintén viccből azt válaszolta, hogy igen, írja csak alá.

  Az év tragédiáját az önkéntes is megerősítette, aki azt mondta, az abszurd kérdésre hirtelen csak abszurd választ tudott adni.

  A szavazat persze így érvénytelen volt, és mivel csak egy voks döntött a polgármester kilétéről, nincs mit tenni, újra meg kell rendezni a szavazást. Erre novemberben kerül majd sor.

  (Local.de)

 • A Flórián térnél botlottunk bele a 100+ milliárdos gigaberuházás egyik jelébe: a tábla azt mutatja a vizes vb-re érkező kedves mindenkinek, merre található margitszigeti VIP meg a média.

  IMG 20170628 120748