Az egyik versenyző tatár bifsztekje borította ki a séfet.
A Konyhafőnök tegnapi adásában más fogások mellett tatár bifszteket is el kellett készíteniük a versenyzőknek. Kevesen múlott, hogy Szécsi Zsuzska a selejtező utolsó csapatfeladatában majdnem „ledarálja” az esélyeit. Rácz Jenő ugyanis rajtakapta, hogy húsdarálóval szeretett volna tatárnak valót előkészíteni, amit a Michelin-csillagos séf egyszerűen nem tudott megemészteni.
Ugye nem mondod komolyan, hogy… Engem egy baseballütővel b*sztak volna szájba Franciaországban, ha így csináltam volna a tatárt! Soha nem így csináljuk! Nem daráljuk le! Kézzel vágjuk a húst
– fakadt ki a séfből, mire a versenyző többször is elnézést kért. Zsuzska később az RTL kamerája előtt így vélekedett a hibájáról:
Amikor odajött hozzám Jenő séf, és elég keményen leteremtett, akkor én nagyon röstelkedtem amiatt, hogy úgy álltam hozzá a tatár bifsztekhez, ahogy otthon szoktam készíteni a családomnak
Rácz Jenő a többi séffel az eset után átbeszélte, hogy a tatár bifsztekhez azért nem ideális a darált hús, mert a krémes állaga miatt tompulnak benne az ízek. Abban egyetértettek, hogy egy-két ilyen hiba könnyen a verseny végét jelentheti egy versenyzőnek.