Anna, Anikó
13 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A vihar komoly károkat okozott, a fotósoknak viszont nagyszerű témát adott. 

  boroseniko idokep
  Fotó: Olvasói fotó / Boros Enikő / idokep.hu

  Egy kis erőszakos színezéssel pedig olyan vihart lehetett lencsevégre kapni, hogy Christopher Nolan szájában is összefut a nyál. A kép Egerben készült kedden.

 • Veszélyes a gyalogos élete, ha esik az eső: egy tócsa, egy nagyobb kocsi és megtörtént a katasztrófa. Azonban vannak olyanok, akik nem ártatlan áldozatai a körülményeknek, hanem egyenesen könyörögnek a pofonért:

 • Most viszont a Bookline fesztiváloztat egy buszt, így aztán két koncert és három sportfröccs között a könyvimádóknak lesz egy saját helyük, ahol találkozhatnak, leülhetnek beszélgetni, kitárgyalhatják legfrissebb olvasmányélményeiket, már ha a fesztiválozás közepén erre támad ingerenciájuk. A könyves cég azt ígéri, hogy a buszban profi baristák által futtatott kávézó találkozik majd egy semmihez sem hasonlító könyvesbolttal.

  A hosszú távú terveik között az is szerepel, hogy amikor épp nem az ország kulturális fesztiváljain, rendezvényein vagy a Balaton partján parkol a busz, akkor olyan településekre is ellátogat, ahol nemhogy könyvesbolt, de sok esetben még egy könyvtár sincs a láthatáron.

  A Bookline Busz nyári menetrendje:

  Július 21-30: Művészetek Völgye, Kapolcs

  Augusztus 3-5: Palóznaki Jazzpiknik

 • Nemrég öngyilkos lett Chester Bennington, a Linkin Park énekese, akinek most Bécs múzeumnegyedében állított valaki emléket ezzel a graffitivel és az In The End c. szám dalszövegével.