Móric
9 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • „Hitvány, ízléstelen, unalmas és gyengén megírt vígjáték, szerethető karakterek nélkül” – így értékelte a kritika a Harmadnaposokat, a Másnaposok ausztrál koppintását. A nézőket mindez nem befolyásolta, ennek köszönhetően elkészült a folytatás, a Harmadnaposok 2.

    A sztori a következő: az ausztrál Kék-hegységben tartott lagzi rosszul indul, amikor a vőlegényre váratlanul ráesik egy hatalmas szikla. A Harmadnaposok első részéből megismert fiúk, David, Tom és Graham most szállíthatják merev barátjukat vissza Londonba, ahol a fiú őrjöngő nagybátyja már a temetést intézné. Amikor magángépük kényszerleszállást hajt végre az ausztrál sivatagban, a fiúk nem tehetnek mást, mint keresztülcipelik barátjukat a veszélyekkel teli tájakon, ahol át kell verekedniük magukat jócsaj ravereken és egy machetét lóbáló mamán egy hatalmas arany pénisszel azért, hogy barátjukkal elérjék a temetést. Csak saját felelősségre, íme az előzetes:

  • Nem? Tessék, kurvajó:

  • Még a Severe Weather Europe oldal tapasztalt szerkesztői is keresgélik az állukat a vasárnapi videó láttán, ami a Belgrád–Újvidék autópályán, valahol Karlóca (Sremski Karlovci) környékén készült. Szász Loránd örökítette meg a nem mindennapi ítéletidőt. (Severe Weather Europe / Facebook

  • Megkönnyebbültem, olvasóink megtalálták az elveszettnek hitt Székesfehérvárt az Igazságügyi Minisztérium kis konferenciatermének falán.

    A közösség ereje és a nyilvánosság ismét feltárt egy rejtélyt: Székesfehérvár nem tűnt el a listáról, csak az abc-sorrend nem volt szótárkompatíbilis. Az e és é betűk külön voltak véve, így a csak Szergény után jött Szécsény és úgy a többi „szé” kezdetű település.

    Az unortodox ábécé alapján szegény Ádánd is megvan, ott bujkál jóval Atkár után. Ettől még kár, hogy szétrohadt ott a középiskola.