Nándor
7 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ön mit tenne akkor, ha azt látná egy Burger Kingben, hogy egy gyereket szekálnak a társai? Jó eséllyel le se tojná! Viszont, ha egy szétlapított Woopert kapna, akkor aztán tuti kiverné a balhét – legalábbis ez derült ki a Burger King és a NoBully.org együttműködésének hála.

  A kísérlet során gyerekszínészek eljátszották azt a kifejezetten gyakori (és igen szomorú) helyzetet, amikor a gyerekek kipécézik egyik társukat és folyamatosan szekálják, megalázzák és erőszakoskodnak vele. A Burger King és a NoBully.org arra volt kíváncsi, hogy mihez kezdenek a vevők ebben a helyzetben, és csak hogy legyen valami kontraszt, a jelenetet látó vásárlók egy ököllel péppé vert hamburgert kaptak. A kísérlet borzalmas eredménnyel záródott:

  a vásárlók 95 százaléka kiakadt a szendvicse minőségén, de mindössze 12 (!) százalékuk állt ki a szekált gyerek mellett.

  Tanulságos kísérlet, illetve minden tisztelet azoknak, akik képesek voltak felül emelkedni a szendvicsükön, és segíteni annak, akinek arra szüksége volt:

 • Pár napja írtunk róla a Kerékagyon, hogy néhány éven belül Budapestről is eltüntetnek  a hátizsákos bringafutárok, a helyüket pedig átvehetik a teherkerékpárok. Igaz azok alighanem elektromos rásegítésűek lesznek, ezek meg itt hagyományos meghajtásúak gondolom, de azért jobb ha hozzászokunk a látványukhoz:

   (via copenhagenize.com)

 • Mindennek vége - ez volt az első dolog, ami eszembe jutott, amikor megláttam, hogy a svéd Omnipollo főzde hamburgeres, sült krumplis IPA-n dolgozik. Pedig én aztán nem tartom magamat konzervatívnak ezen a téren, szívesen kóstolok meg minden elborult kézműves sört. 

  Ez a mostani vállalás úgy fest, hogy hamburgert és krumplit dobtak a cefrébe, vagy legalábbis a képen az látszik, hogy hamburgerzsemlét és sült krumplit biztosan, én tényleg csak remélem, hogy a hús és a sajt kimaradt belőle. 

  Fotó: Omnipollo/Facebook

  Az Omnipollónak mondjuk eddig is voltak extrémnek tűnő húzásai, például csináltak már sajttortás stoutot is, de ez a mostani nem tűnik könnyen megbocsáthatónak. 

 • Bierpinsel névre hallgat, 47 méterre magasodik egy metrómegálló fölé és 1976-ban adták át. A Ralph Schüler és Ursulina Schüler-Witte tervezte burjánzó gombaszörnyben három szinten működtek mindenféle éttermek és lokálok, de állítólag bárki bármit nyitott itt, az csődbe jutott. Most a Sotheby's hirdeti eladásra, akinek van 3,2 millió eurója vagyis durván egymilliárd forintja, az már kattinthatja is a diszkógömböt a város felett. Persze akinek nincs annak is érdemes végignézni a hirdetés képeit, elég klasszak.