Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Fotókon a nyaralás.

    DSC5657
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Tóth Dávid február elején beszélt először arról, hogy újra rátalált a szerelem, de akkor a civil foglakozású hölgyről még nem akart többet elárulni. Az egykori Nagy Ő és világbajnok kajakozó mostani kedvese előtt évekig volt szingli, de úgy tűnik, megérte várnia az igazira. A sportoló úgy nyilatkozott, hogy mindketten komoly kapcsolatban gondolkoznak, olyannyira, hogy már be is mutatta szüleinek kiszemeltjét.

    Az olimpikon nem is várt sokáig azzal, hogy nyilvánosság előtt is felvállalja szerelmét, ugyanis közösségi oldalán most először posztolt barátnőjéről. Az egyiptomi nyaralásuk jól láthatóan remek hangulatban telt, melyről rengeteg vidám kép árulkodik. A lapozható Instagram-bejegyzést alább tekintheti meg:

  • Szeretné megfelelően terelgetni az útjukat.

    20221003 0029
    Fotó: Szollár Zsófi / Index

    Kulcsár Edina néhány hete jelentette be, hogy rapper férjével, G.w.M-mel második közös gyermeküket várják. A házaspárnak már van egy közös kislánya, Amara, aki idén májusban lesz egyéves, valamint mindkettőjüknek egy-egy fia és lánya előző kapcsolatukból. Az egykori szépségkirálynő most Instagram-oldalán osztott meg egy bejegyzést, melyben a gyermekei jövőjéről töprengett el, és azon tűnődött, vajon mi lesz belőlük.

    „Annyit agyalok a gyerekeimen... Mi járhat éppen a fejükben? Mi van a kis lelkükben? Mivel tudnám őket segíteni? Nagyon ismerni kell őket, hogy egy szülő megfelelően tudja terelgetni a gyermekét és ez hatalmas felelősség. Sokszor talán túlságosan is sokat agyalok rajtuk”– írta posztjában az influenszer, majd arra is kitért, ő mikben látja a gyerekei erősségeit.

    „Medox jelenleg azt mondja, hogy építész lesz és tudom, hogy meg is van hozzá a kellő esze, de Nina már sokkal nehezebb lesz. Jelenleg azt mondanám, hogy modell vagy színésznő lesz, de nyilván nagyon örülnék ha valami másban is gondolkozna. Egy biztos, hogy kellően törtető és talpraesett ahhoz, hogy elérje majd amit szeretne”

  • Úgy érzi, rengeteget fejlődött a Londonban töltött ideje alatt.

    Szabados Ági február elején számolt be arról közösségi oldalán, hogy néhány hétre elutazik külföldre pihenés céljából, ahol egyúttal a nyelvtudását is fejlesztheti. Mint kiderült, a háromhetes londoni útja várakozáson felül sikerült, ezért most egy hosszabb posztban fejtette ki a meghatározó élményeit.

    „Sosem voltam még három hétig távol Magyarországtól (eddig egy hétnél hosszabb nyaralás sem adatott meg még sosem), de mindig is vonzott a külföldön élés gondolata. A munkáim miatt viszont maximum három hét volt, amit egyben meg tudtam oldani.

    Londonban voltam, és nem szerettem volna csak lábat lógatni, így fogtam magam, beiratkoztam egy nyelviskolába, hogy abszolút bedobjam magam a mély vízbe és kikerüljek a komfortzónámból. Picit tartottam az egésztől, de életem egyik legmeghatározóbb élménye lett ez a három hét. Sok olyan dologra leltem, amire nem is számítottam.

    – kezdte beszámolóját Szabados, aki úgy érzi, hogy ezen idő alatt rengeteget fejlődött, és közben szerelmes lett a nyelvbe, az angolokba, Londonba.

    Úgy éreztem magam, mintha újra 17 lennék, és intenzíven tapasztalhattam azt, amit imádok: a tanulást. Új célokra leltem, új megvalósítandó álmokat találtam, csodálatos embereket ismertem meg. Az a lány, aki két éve még elindulni sem mert egyedül, most három hetet töltött Londonban. Egyedül.

    Na jó, egy macskával, aki a lakótársam volt. Allergiásként ez is érdekes tapasztalás volt. Büszke vagyok magamra. A fenébe a korlátozó hiedelmekkel! Találd meg te is a saját hiedelmed, amely akadályoz és menj szembe vele. Eksztázis legyőzni, és felszabadítóbb, mint akármi, amit el tudok képzelni” – fogalmazott a műsorvezető.