Nándor
7 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Honnan a fenéből érkezhetett a szürke autó a fehér elé ebben a balesetben? Napok óta nagyjából ez a téma foglalkoztatja az internet erre fogékony részét. A helyszín Szingapúr, egy város, egy kereszteződés, egy fehér autó lassan elindul, semmi zavaró nem látszik, ám ekkor hirtelen belerohan egy szürke járműbe, ami a baleset előtt a videón egyáltalán nem látszik. 

  A megfejtés is meglesz valahol, és talán egy másik dimenzióban már rég megválaszolták a kérdést.

 • Emberi ésszel felfoghatatlan, ami ezen a videón történik.

 • Hihetetlenül bizarr képet töltöttek fel nemrég a Redditre: egy szerencsétlen kígyót épp lenyel egy béka, de nem épp a hagyományos módon:

  One Last Scream Into The Abysssss from WTF

  A remek időzítéssel elkapott pillanatképen látszik, hogy kígyónak mindössze a feje látszik ki a béka szájából, és vélhetően az sem sokáig. A szakértők szerint a béka egy ausztráliai levelibéka, ami akár 10 centisre is megnőhet, és bár elsősorban rovarokat fogyaszt, néha – ahogy a mellékelt ábra is mutatja – becsúszhat egy-két kígyó is a menübe.

  Hiába, van, amikor a nyúl viszi a puskát.

  (via)

 • Mármint az instagramos követői tényleg azt fogják hinni, hogy egy Gulfstream G650-essel indult az aktuális havi álomnyaralásra. Ismerjék meg a PJ Studio nevű moszkvai céget, aminek van egy ilyen repülője, és azzal foglalkozik, hogy bérbe adja fotózásra közösségi médiás kamufényképekhez. 14 ezer rubelbe (kb. 60 ezer forint) fáj egy teljes sorozat profi fotóssal, sminkessel együtt, ami megörökíti, ahogy felszállunk a gépre, mosolyogva vár ránk a stewardess, benyalunk egy pezsgőt, elfogyasztjuk az ebédet, bámulunk ki az ablakon, majd leszállunk. Ilyen képekre tessék gondolni:

  private-jet-photo-shoots2-750x410

  Apró szépséghiba, hogy valójában a gép eközben nem megy sehová, csak áll a hangárban, de hát ezt az Instagram népének nem kell az orrára kötni.  (via Oddity Central)