új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Biztonsági kamera rögzítette azt a két fiatalembert, akik a Határ úton villamospótlóra szálltak, majd egy nőt inzultáltak június első szerdáján (hetedikén), nem sokkal éjfél előtt. Amikor egy férfi megpróbált rajta segíteni, a piros cipős duó termetesebb tagja ököllel megütötte őt. Most azonban a rendőrök keresik a két 20-30 év körüli, körülbelül 180-185 centiméter magas fiatalembert. Aki bármit tud róluk vagy az esetről, jelezze a rendőrségnek az ismert telefonszámok bármelyikén.

    2 16.png
    Fotó: Police.hu
  • Norvégia egyik természeti látványossága volt a Trollpikken (lényegében az, amit írtunk, Trollpénisz), ezt viszont a napokban valakinek sikerült letörnie. Erre kirándulók bukkantak rá június 24-én, ráadásul az is kiderült, hogy bárki is tette, szándékosan törte le a trollszerszámot, ugyanis saját szerszámaival megfúrta azt, hogy még könnyebben megrongálhassa azt.

    A helyiek viszont nem hagyják annyiban a dolgot, az AP jelentése szerint elkezdtek pénzt gyűjteni a Trollpikken helyreállítására, vásárnapig 500 adományozótól 90 ezer norvég korona (3 millió forint) jött össze. Ennek viszont a háromszorosa kellene összesen, úgyhogy van még mit összedobni a nagy péniszállításra, addig pedig nyugodtan viccelődhetnek a helyiek, hogy ha kell, Viagrát is bevetnek, csak álljon újra a Trollpikken.

    Ha gyűjtögetés közben elkapják az elkövetőt, akkor akár 6 évre is ítélhetik.

    via Gizmodo

  • Bizarr esetet filmeztek le Indiában. Egy jó 1-1,5 méteres kígyó vélhetően megpróbált magának vacsorát fogni, de hogy, hogy nem a vacsora ráharapott a fejére, aztán így maradtak:

    A helyzet senkinek sem volt jó, mert a hal eléggé életképtelen a szárazföldön - hiába locsolták vízzel -, a kígyó pedig fejével a hal szájába szorulva szintén nem érezhette jól magát. Állítólag végül egyik fél sem élte túl az összecsapást.

  • Ha azért kattintott ide, hogy jól meglepődjön, akkor van egy nagyon rossz hírünk. A Sötétség Hercege, Ozzy Osbourne kedvenc metallemezei között ugyanis valamivel kevesebb meglepetés van, mint egy repedésben a falon. A Sötétség Hercege, Ozzy Osbourne kedvenc metallemezei pontosan annyira sablonosak, mintha nem is ezt a listát látnánk, hanem egy "öt metallamez, amit még a nagymamád is biztosan ismer, sőt, még a kutyája is"-összeállítást.

    Én egy kicsit gyanakszom, hogy Ozzy igazából nem ért rá, amikor a Rolling Stone feltette neki a kérdést, úgyhogy a sajtósa, vagy a sajtósa kutyája hetvenhárom másodperc alatt összedobott egy olyan listát, amiről tudta, biztosan nem lesz baja belőle.

    A Sötétség Hercege, Ozzy Osbourne kedvenc metallemezei:

    • AC/DC: Highway to Hell
    • Guns N' Roses: Appetite for Destruction
    • Led Zeppelin: Led Zeppelin IV
    • Metallica: Master of Puppets
    • Motörhead: Ace of Spades

    :'(

  • A cím alapján joggal gondolhatja bárki, hogy mindössze annyi történt, hogy a férfinek eltört mindkét lába és három hónapig nem tudott felállni, de ennél valójában sokkal abszurdabb dologról van szó.

    Karlos Cashe egy szép napon éppen az autójában ült, mikor a rendőrök megállították, mert nem égett a lámpája. Az igazoltatás hamar rémálomba fordult, miután a kocsiban fehér port találtak, amiről a férfi hiába bizonygatta, hogy nem illegális kábítószer, hanem gipsz, egy rendőrkutya és egy teszt is azt bizonyította, hogy kokain van nála.

    A férfi ráadásul 2015 óta próbaidőn volt kokain és marihuánabirtoklás miatt, így még az óvadékot is megtagadták tőle.

    Most viszont jött a fordulat, mert csupán 

    három hónapnyi

    vizsgálódás után sikerült megállapítani, hogy szegény Cashe tényleg gipszet szállított az autójában, így rövid úton ki is engedték őt.

    (AP)

  • A szerencse ehhez persze kevés, a várost mindenképp hagyja el, hiszen a fényszennyezés nem kedvez a csillagos ég fürkészésének. A Dorsetben található Szent Aldhelm képoláig viszont nem kell elmennie, csak akkor, ha tényleg erre a látványra vágyik: Tejútra egy tiszta éjszakán egy normann kápolna mellett.

  • 2010. június 27-én az Európa Nagydíjon repült el a Red Bull ausztrál pilótája, miután Heikki Kovalainennel ütközött Valenciában. Túlzottan nem rázta meg a szaltós borulás, a következő futamon, Silverstone-ban egyből nyert is.

    Mark Webber és Heikki Kovalainen balesete a 2010-es Európa Nagydíjon
  • Mostanában fészkel a fokozottan védett fattyúszerkő és kormos szerkő, ezért a Hortobágyi Nemzeti Park kezdeményezésére a hatóság védett természeti területté nyilvánította Mezőtúron a vasúti és a közúti híd közötti szakaszát, valamint a közúti híd alatti 700 méteres szakaszt a töltés lábáig terjedő hullámtérrel együtt augusztus 15-ig.

    Fattyúszerkő
    Fattyúszerkő
    Fotó: Dr. Kovács Gábor / hnp.hu

    Ez azt jelenti, hogy aki a 100, illetve 250 ezer forintos természeti értékkel bíró madarak fészkelését megzavarja, egyedeit veszélyezteti, életkörülményeit megkárosítja, természetvédelmi bírságot kaphat, vagy súlyosabb esetben természetkárosítás miatt bíróság elé állhat.

  • noelcruz
    Fotó: Noel Cruz / Noel Cruz Dolls

    Látott már filmek szereplőiről mintázott műanyagbabákat? Akkor látott már filmek szereplőiről mintázott hihetetlenül ronda műanyagbabákat is, mivel ebben a műfajban - pláne egy bizonyos árkategória alatt - azért inkább ez az átlag.

    De Noel Cruznak megvan erre a problémára a saját, elég csattanós válasza: újrafesti a babákat, de úgy, hogy az ő verziói sokszor Madame Tussaud múzeumának milliós viaszszobrainál is sokkal élethűbbek. A művész Instagram-oldalán lehet szemezgetni közülük. (via Popsugar)

  • Öt órás késéssel tudott csak felszállni a China Southern Airlines Sanghajból Kantonba tartó Airbus A320-asa, miután egy 80 éves néni aprót szórt a gép hajtóművébe. Mindezt egyébként babonából tette: így kívánt biztonságos repülést.

    Az esetet a többi utas rögtön jelezte, így mindenkit leszállítottak és öt órán keresztül keresték az aprókat a szakemberek. Végül egy érmét találtak a hajtóműben, illetve nyolcat annak környezetében, összesen 1,7 jüan (70 forint) értékben.

    A gép biztonságosan landolt később, de belegondolni is rossz, mi történt volna akkor, ha a néni babonás butaságát nem veszik észre.

  • 30 centiméter magas és 3 kiló, ezekkel a paraméterekkel született Szkotnojéban a legújabb Guinness-rekorder ló, akit gazdái – hihetetlen szellemességről téve tanúbizonyságot – Gullivernek neveztek el. A csikó fajtáját tekintve amerikai miniatűr ló, tehát eleve nem várható tőle daliás alkat, de egy átlagos újszülött miniatűr csikó 40-50 centiméteres magasságához képest valóban nagyon kicsi. 

  • Egészen bizarr, de egyben roppant szórakoztató ismeretterjesztő videó az egészen bizarr, de egyben roppant szórakoztató ismeretterjesztő videók koronázatlan királyától, Bill Wurtztól (és van még ott bőven, ahonnan ez jött!). Egy picit érteni kell hozzá angolul, cserébe benne van az ősrobbanástól egészen máig nagyjából minden, ami és aki valaha számított.

  • A Fidesz-frakció üzemi lapja, a Pestisrácok.hu a múlt héten bizonyítékokkal szolgált az MSZP-elnök ügyvédjének állítólagos simlijeiről. Czeglédy Csaba azóta előzetes letartóztatásban van, a szocialisták így mennek neki a 2018-as országgyűlési választásoknak. Még nem tudjuk, hogy bűncselekmény történt-e, az ügyészség minden bizonnyal hamarosan bizonyítékokkal áll elő ezzel kapcsolatban, de amit ebből a történetből a fideszes propaganda média kihozott, az színtiszta komédia.

    Legalábbis ami Szarvas Szilvesztert, a Pestisrácok.hu munkatársát illeti, aki az Echo tévé tudósítása szerint előadta minden szórakoztató műsorok ősanyját. Tudják, amikor a bohóc kikacsint a nézőkre, és valami teljesen átlátszó csellel próbálkozik, hogy átverje őket. Például eljátssza a bűvészt, aki mindjárt egy nyulat fog elővarázsolni a kalapból, de előtte, éppen a nézők előtt próbálja az izgő-mozgó állatot a kalapba szuszakolni, hogy onnan pár másodperccel később előhúzza. Hopplá!

    Hát nem vicces?!

    Persze ezzel nincs semmi baj, hiszen a lényeg nem az átverés, hanem a poén! Ráadásul duplacsavaros! A bejátszásban Szarvas ugyanis nem bohóc ruhában tűnik fel, hanem tényfeltáró riportert alakít, aki komoly arccal odalép a kukákhoz, amelyekben bezacskózva a bizonyítékként szolgáló adóbevallások vannak ledarálva. 

    Ekkor jön a kikacsintás a nézőkre és a fő attrakció, hiszen Szarvas eleve úgy közelíti meg a zacskókat, hogy a képen egyértelműen látszik, a bal markában valamit már szorongat. Ezután a kamerának megmutatják a szabályosan, géppel, apróra ledarált iratokat, majd Szarvas bal tenyerét mutatják, amiben egy papírdarab látszik. Igaz, nem apró és nem is csík, hanem egy kézzel, kockára tépkedett fecni, amin olvasható az adóbevallás felirat.

    Hölgyeim és uraim, a "bizonyíték" itt van a kezemben!

    És tényleg! Oltári. Nekem legalábbis tényleg nagyon tetszik, csúcsszórakoztatás! Javaslom, nézzék meg még egyszer, vagy kétszer, tízszer, százszor, nem lehet megunni!

    Azt ugyanakkor csak remélni tudom, hogy Czeglédy bűnösségét nem erre a felvételre fogják alapozni.

    Via liberaliskonzervativ

  • A nyugat-svájci Estavayer-le-Lac város békamúzeumában 108 darab, homokkal kitömött békával modellezik a XIX. századi hétköznapokat. Hogy ez mit jelent pontosan? Vacsorázó, kártyázgató, katonásdit játszó, iskolában ücsörgő békákat. Összesen 150 ilyen szatirikus jelenetet vonultat fel a szürreális gyűjtemény, amit egy bizonyos François Perrierh hozott létre 1848 és 1860 között.

  • 1967. június 27-én állították üzembe a világ első ATM-jét, vagyis ma ünnepli félévszázados születésnapját. Az öreg bankautomata egy észak-londoni Barclays fiók oldalában áll, az  ünnepi alkalomból aranyszínű borítást és kis vörös szőnyeget kapott. 

    A bankautomatát egy skót férfi, John Shepherd-Barron találta fel, Anglia után gyorsan elterjedt az egész világon. Jelenleg a legészakibb példány a norvégiai Longyearbyen városban található, a legdélibb pedig a déli-sarki McMurdo kutatóállomáson.

    (Reuters

  • Az internet mai legcsodálatosabb oldala a Poet in Chief, ami egy gombnyomásra generál verset az amerikai elnök Twitter-posztjaiból kiollózott mondatokból. Rímel is, üteme is van, rendesen tartja magát a limerick műfaj AABBA rímképletéhez, értelme mondjuk nincs, de hát általában az alapanyagnak se sok. 

    Interest rates, therefore, to remain low.

    Rush has revolutionized talk radio!

    Entrepreneurs.Set the bar high.

    CNN and MSM is one big lie!

    Figured him out and said no!

    Hát nem gyönyörű?

    (És itt szeretnénk felhívni minden unatkozó magyar programozó figyelmét, hogy Kósa Lajos vagy Németh Szilárd mondataival talán még ezt is lehetne fokozni, csak ki kell tiltani a verselő algoritmusból a Soros-Soros rímpárt, hogy ne fulladjon monotóniába a művészet.)

  • Sok vita van azon, hogy a fociban mik is a legkorszerűbb edzésmódszerek taktikára, gyorsaságra, kapusoknak, ezernyi dologra (már persze ha eltekintünk attól a maximum itthon népszerű állásponttól, hogy minek mondjuk korszerű taktikát gyakorolni egyáltalán, az humbug, csak kiöli a Nagy Magyar Fineszt, a grundon szerzett csodás ösztönöket).

    De abban teljes egyetértés van, hogy más sportokhoz hasonlóan elég magas szintig előnyben lesznek mindig azok, akik többet edzenek, mint akik alig. A foci ráadásul nagy létszámú csapatsport, bőven kevés egyedül jónak lenni, egy csomó extra dologra is szánni kell időt a technikai és az erőnlétbeli gyakorlatokon túl.

    Épp ezért érdekes, hogy mennyit edzettek a most idén az NB I.-ből szégyenszemre kieső MTK-nál. Az ukrán légiósuk ugyanis panaszkodott a klubnál folyó edzésmunkára. Először csak tippeljen, aztán jön majd a megoldás is.

    A megfejtést mondja el maga Tamási Zsolt, az azóta kirúgott edzőjük.

  • 100 milinél több folyadék, sampon, fogkrém - ilyesmiket napi szinten koboznak el a világ repterein, az viszont már csöppet meglepőnek tűnik, hogy simán fel lehet slattyogni egy kilenckilós homárral a kézi poggyászban. 

    A hétvégén a bostoni repülőtéren egy hűtőtáskából került elő az élő gigahomár, aminek a méretén a reptéri személyzet is annyira meglepődött, hogy gyorsan lőttek róla egy fotót, aztán gondosan visszacsomagolták, és mindenki mehetett a dolgára. 

    Az amerikai légi forgalom biztonságáért felelős TSA honlapján külön kitétel van a homárokra, és ebben azt írják, ha gondosan be van csomagolva, akkor felengedik az állatot a gépre, csak előtte vetnek rá egy-két pillantást a biztonságiak. (via)

  • Nem is az a kérdés, hogy csinálta - nyilván a légitársaság gyűjtögethető törzsutas mérföldjeit váltotta be egy last minute akcióban -, hanem hogy mit is kap az ember az alapjáraton 7000 dollárba kerülő első osztályú repjegyéért Indonézia és Japán között (ezt hozta ki hősünk 76 dollár plusz egy csomó mérföldből). Hát, nagyjából ezt: 

    (Egészen részletes, sok fotós élménybeszámoló gyakorlati tippekkel itt, ha valakinek kedve támadt utánacsinálni.)

  • Fotó: Molnár Zsolt
    Fotó: Molnár Zsolt

    Ugyanis lehet, hogy hétvégén már ott ugrálhat Sopronban: 5 db napijegyet sorsolunk ki olvasóink között!

    Viszont nem elég olvasni, kattintani is kell, de ne aggódjon, semmi rosszra nem akarjuk rávenni. Egyszerű az egész, tegye azt, mint máskor: olvasson Indexet, olvasson Stenket, szeresse a Volt Fesztiválról szóló cikkeinket, és ezt fejezze ki lájkokkal is.

    Több lájkolt cikk, több esély! Sorsolás péntek reggel.

  • Nem kell mindig készpénznek venni, amit a Daily Maily brit bulvárlap ír, de azért ez jól hangzik: Adam Rutherford brit sztárgenetikus, BBC-s tudományos újságíró, író, szóval a helyi Czeizel Endre azt állítja, hogy Európában MINDANNYIUNKBAN királyi vér csörgedez, pontosabban császári, mindenki családfája visszavezethető ugyanis a 768 és 814 között uralkodó Nagy Károly frank császárig.

    Matematikailag levezetve: mindenkinek 2 szülője, 4 nagyszülője, 8 dédszülője van, és így tovább, a 2 hatványaival. 24 generáció az már 16 millió ős, kábé ennyien laktak a frank birodalomban.

    (Oké, ez csak Nyugat-Európára vonatkozik, és akkor még nem is volt honfoglalás, meg hát ennek a levezetésnek is vannak bökkenői, hiszen száz generációval ezelőtt egyáltalán nem élt annyi ember, ahány ősünknek lennie kéne, de de ne kössünk bele mindenbe.)

    Ezzel Rutherford eléggé lelombozta Sir Richard Branson üzletember-milliárdost, Branson ugyanis azzal büszkélkedett, hogy valami genetikai vizsgálat bebizonyította, hogy ő Nagy Károly rokona. Na, erre mondta Rutherford, hogy oké, de ez egyáltalán nem nagy szám, mert ezt mindenki elmondhatja, csak épp nem mindenkinek van pénze kikutatni ezt a tényt.

    De igazából a genetikának mint tudománynak ehhez már nem sok köze van, úgyhogy ez inkább csak egy kis csipkelődés volt Branson dicsekvésére, tette hozzá a genetikus.

    A briteknek külön öröm, hogy ők még ráadásul nagy eséllyel a 14. században uralkodott III. Eduárdnak is rokonai.

  • Méghozzá többször, és alaposan, összesen 3000 dollár (bő 800 ezer forint!) értékű üdítőt, csokit és rágcsálnivalót lovasítottak meg az automatákból a szuperhekkerek. A gépek olyasmi kártyával működnek, mint nálunk a sörfesztiválok, és a szoftverük online kapcsolaton át intézi a fizetést. Mint kiderült, a Bűn Napóleonjai úgy verték át a rendszert majdnem két éven keresztül, hogy egyszerűen kihúzták a netkábelt a gépből, és az így üres kártyára is kiadta, amit az ember kért tőle. Végül úgy buktak le, hogy az üzemeltetőnek feltűnt a hiányzó pénz, és bekamerázta a helységet, ahol az automaták vannak. A tolvajok egyébként nem a CIA alkalmazottai, hanem külsős munkatársak voltak.

    Pont mint Edward Snowden az NSA-nél.

    (via Independent)

  • Tizenegy légijármű, oldtimer repülőtéri autók, szimulátor, kicsinyített kifutópálya - ezt mind megnézheti, aki akarja a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér felüljárója mellé költözött, megújult  Aeroparkban. A reptér parkolójának építése miatt költöztették el a repülőgép múzeumot még tavasszal, de most már újra látogatható.

  • Mármint nem negyedszer ugyanazt az ebet, az amerikai politikai rendszer fékei és ellensúlyai ügyesen védekeznek az ilyen vadhajtások ellen, nehogy a hatalom annyira megrészegítsen valakit, hogy elkezd diktátorkodni. A Kentucky állambeli Rabbit Hash kisvárosában először 1998-ban lett kutya a polgármester, bizonyos Goofy Borneman, aki 2001-ben, 16 évesen elhunyt, és a posztja egészen 2004-ig üresen állt. Akkor Junior Cochrant, egy fekete labradort választottak meg a Rabbit Hash-i polgárok, akit szintén hivatali idejében ért utol a tragikus halál. 2008-ban Lucy Lou, egy border collie vette át a polgármesteri hivatalt a város első női vezetőjeként; róla később az a pletyka is elterjedt, hogy indul a 2016-os elnökválasztáson, de aztán inkább visszavonult.

    A legutóbbi polgármester-választáson Brynneth Pawltro, egy pitbull diadalmaskodott, ami jól mutatja az amerikai politikában a szélsőségek előretörését, és az agresszióra épülő közbeszéd térhódítását. Opcionálisan pedig az amerikai választópolgárok fogékonyságát a szóviccekre, ami mindenképpen dicséretes a mai, vészjósló világpolitikai helyzetben. Szintén progresszív lépésnek minősül, hogy a választáson az etnikai sokszínűség jegyében most először indult egy macska, egy tyúk, és egy szamár is.

    (A városkának egyébként 315 emberi lakója van, polgármesterre pedig egyáltalán nincs szüksége, a választást ezért azzal turbózzák fel a kilencvenes évek óta, hogy minden lakónak annyi szavazata van, ahány dollárt bedob a közösbe. A pénzt aztán felújítási munkákra fordítják a városban.)

    (via)

  • Sehol nem utálják annyira a bringásokat, mint a Margitszigeten - írtuk pár napja, konstatálva, hogy az Árpád hídon hivatalosan kijelölt kerékpárútról többé nem lehet szabályosan lehajtani a szigeti úttestre, csak a futósávon keresztül, vagy a KRESZ hatályos szabályaival nem törődve, behajtva a parkba, a gyalogosok közé.

    Kedden reggel újra erre bicikliztem, gondoltam, megnézem, hátha történt valami megnyugtató változás. És változás történt, csak épp nagyon nem megnyugtató: most két, ocsmányul és

    látszólag indokolatlanul odahányt kordon állja el a futók útját

    a bringások elől az utat lezáró korlát mellett, noha a környéken ott jártunkkor épp nem látszott sem építkezés, sem más balesetveszély. De szerencsére ezek mozgatható kordonok, úgyhogy reméljük, bár reggel sem indokolta semmiféle munkálat az ottlétüket, azért hamarosan eltűnnek onnan.

  • Sérülés miatt lemaradt a magyar futballválogatott andorrai szégyenéről a Kazahsztánban futballozó Elek Ákos, de azért így is megkapja a magáét a Kajrat Almatinál a csapattársaktól, erről a Nemzeti Sportnak adott interjúban beszélt.

     Gondolom, utólag nem bánja, hogy kimaradt...

    – Kimaradtam? Ugye most csak viccel? Azóta Andorra a becenevem a Kajrat öltözőjében. Hogy lehetne ebből kimaradni? A válogatott tagjának érzem magam, és ha nincs a sérülés, ott lettem volna a többiekkel, nem gondolom, hogy megúsztam volna. Erről a vereségről, látja, itt is értesültek, és nyilván nem esik jól, amikor ezzel cukkolnak. Ha idegesít a dolog, visszakérdezek: néztétek tavaly az Európa-bajnokságot? Na, akkor viszont csöndben vannak.

  • baby-elephant-falling-down.gif

    Ha valaki képes úgy végignézni a videót - különös tekintettel a felborulás és a lógó ormánnyal anyuhoz szaladás részre - hogy nem kezd el infantilisen vigyorogni, annak valószínűleg kősziklából van a lelke, jégből a szíve, és még az is lehet, hogy személyesen az orr nélkülire sminkelt főgonosz a Harry Potterből, akinek most nem jut eszembe a neve, de nem is baj, mert úgyse szabad kimondani.

  • Mert de. Egy dallasi utcazenész tolja a The Troopert egy Maiden-koncert előtt. (Figyeljük meg, hogy a közönség adományainak nem egy hangszertok vagy klasszikus kalap van kitéve, hanem egy vödör, joggal.)

  • Újszászi Józsi igazi remekművel ajándékozta meg az Internetet, amikor legyártatta Vagaboonds című nótájának a klipjét. Ez a dal a pénzről, a pénz szeretetéről szól és arról, hogy mennyire fontos szerepet játszik Újszászi Józsi életében a pénz. A pénz itt nyilván maga a pénz, nem akar túlmutatni önmagában, nem szimbolizál semmit, egyszerűen csak az, ami: pénz.

    Nálam nem számít a pénz, drága igazi cuccokba járok,

    Nálam így működik ez, büszkeségem egy fullóóós Mercedes.

    Újszászi Józsi alfája és omegája, origója maga a pénz. Újszászi dalban mondja el, hogy az élethez három dolog kell: pénz, pénz, pénz. De mindezt annyira őszintén és felszabadultan teszi, hogy tényleg elhisszük neki, hogy az élet csak a pénzről szól. Ennyire lényegretörő, ennyire materiális, mit materiális, szupermateriális dal még nem készült a pénzről, pedig nagyon sokan megpróbálkoztak már vele, gondoljunk csak a vastag aranynyakláncokba csavart amerikai gengszterraperekre. 

    Ezért is meglepő, hogy miközben a dalszövegben Újszászi arról énekel, mennyire szerelmes a pénzbe, a klip képi világa ellentmondó. Először is feltűnik egy fiatal srác, akiről nem tudjuk, hogy kicsoda (Újszászi fia, esetleg ő maga, amikor még fiatal volt?), és azt sem, hogy neki milyen a viszonya a pénzhez. Ugyanis miközben Újszászi arról énekel, hogy minden pénzét elveri, addig egy nő ennek a srácnak fizet készpénzben, szóval itt egy kicsit elveszítettem a fonalat.

    Ennek ellenére ez a dal himnusza lehet mindazoknak, akik legalább annyira szeretik a pénzt, mint Újszászi. 

  • Nem is fogom elspoilerezni, mennyit találtak bennük, tessék csak végignézni a videót, és közben elismeréssel adózni a készítője elképesztő mentális fegyelmének, amivel ezt végigcsinálta. Akkor is, ha egy csomó esetben lehet azért vitatkozni azzal, hogy tényleg béna reklámot lát az ember, vagy szépen illeszkedik a filmbe a dolog.