Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A legjobb hat jelölt külföldön is bizonyíthat.

    Képernyőfelvétel (336).png
    Fotó: RTL

    Az álommeló legutóbbi része azzal telt, hogy Balogh Levente és a segítői kiválasszák azt a hat jelöltek, akik tovább folytathatják az elnöki asszisztensi pozícióért folyó versenyt. Négy jelöltet is raportra hívott az irodájába az elnök, aki egy hosszas beszélgetést követően végül Zsuzsit küldte haza.

    „Én egyébként magát egy fantasztikus nőnek tartom. Határozott, magabiztos, de ez, amit mond nekem, hogy ha nem kíváncsiak önre, akkor nem beszél... Zsuzsi, még egyszer mondom, nagyon értékes nőnek tartom, de nem gondolom, hogy alkalmas elnöki asszisztensnek. Pont azok miatt a hiányosságok miatt, amit mondott. Más pozícióba majdnem biztos, hogy eltudnám képzelni önt, ebben biztos vagyok. De az ön számára véget ért a verseny.” – jelentette ki Balogh, akinek döntése nyomán kialakult a legjobb hatos mezőnye.

    Betti, Rachel, Eszter, Márió, Péter, és Gergő számára Spanyolországban folytatódik a megmérettetés, ahol párokba osztva kell majd bizonyítaniuk. A feladatuk szerint egy új kisvállalkozást kell indítsanak úgy, hogy az minél nagyobb profitot hozzon.

  • Úgy véli, egy ponton túl az embernek önmagával vannak feladatai.

    B7P0173ret
    Fotó: TV2

    Joshi Bharat az utóbbi években igyekszik minél kevesebbet elárulni a magánéletéről, a Star magazinnal azonban most kivételt tett, és arról mesélt, hogyan telnek a mindennapjai. Mint mondta, igyekszik maga mögött hagyni a múltat, és bizakodva tekint a jövőbe.

    Ami megtörtént, megtörtént. Az már a zsákban van, és ott is marad. Aminek pedig jönnie kell, az jönni fog – akkor is, ha ellenkezem. Én még mindig nyitott vagyok a szerelemre. Szóval nem vagyok tipikus magányos öregúr. Az életem során mindig úgy történt, hogy aminek vagy akinek jönnie kellett, az megérkezett

    idézi a Bors a tévést, aki egyébként nem szokott aggodalmaskodni ezeken a kérdéseken.

    A TV2 korábbi műsorvezetője több mint négy évtizede érkezett hazánkba, ahol kezdetekben nem volt egyszerű érvényesülnie.

    Egy indiai kisvárosból jöttem Magyarországra, ahol egyáltalán nem ismertem a nyelvet. Így helyezkedtem el egy bábszínháznál, előbb díszletesként, majd rengeteg tanulás után színészként is bizonyítottam. Aztán magam indítottam be a műsorvezetői karrieremet. Volt két válásom, az is két újrakezdés

    – fogalmaz a műsorvezető, aki ezeknek köszönhetően büszkén állítja: tapasztalatban gazdag életet tudhat magáénak.

    Bár Joshi Bharat az utóbbi időben eltűnt a rivaldafényből, ám még mindig a médiában tevékenykedik, jelenleg rádiós műsorvezetőként és szerkesztőként. Úgy véli, nem kell mindig előtérben lenni, ezért most azt csinálja, ami kedvére való.

    Idén lépek be a hetvenedik életévembe, ezért engem már nem motivál, hogy mindenhonnan én folyjak a csapból. Csinálják most már a fiatalok! Egy ponton túl az embernek önmagával vannak feladatai, és én most ilyen időszakomat élem. Be kell valljam, kifejezetten élvezem ezt a csendes periódust.

  • Önéletrajza miatt az ég az arca egy fiatal nőnek, aki azért került kellemetlen helyzetbe, mert véletlen egy olyan fotót is beszúrt több álláshirdetésre elküldött dokumentumába, ami nagyon nem illett oda. A 21 éves Claire Schmitt már négy munkahelyre adta be a jelentkezését, mire feltűnt neki, hogy egy olyan fotót is beszúrt a fájlba a tanulmányait felsoroló részhez, amit a Twitterről töltött le önéletrajz-szerkesztés közben.

    A kaliforniai fiatal idén április elején fogott szorgos álláskeresésbe, mert azt szerette volna, hogy az egyetem elvégzése és a diplomája készhez vétele után lehetőleg egyből munkába állhasson. Négy tanári állást pályázott meg, de közben az interneten is szörfölt. Így történt, hogy a Twittert, azaz mostani nevén az X-et böngészve talált egy régi felvételt Miley Cyrusról, pontosabban abból az időszakból, amikor még a Hannah Montana című Disney-sorozat címszereplőjét alakította. 

    Teljes sokkot kaptam, hogy ez becsúszott. Mekkora buta és ostoba dolog! Akkor történhetett ez, amikor megnyitottam egy új ablakot a Twitternek, és megláttam ezt a tweet-et. Gondoltam is, milyen vicces ez a kép Miley Cyrusról

    – emlékezett vissza Schmitt, aki azért mentette le ezt a fotót, mert később el akarta küldeni az egyik barátjának. Mint mondja, a gépén egy külön mappát szentelt az általa viccesnek vélt fotóknak. A baj akkor történt, amikor ki akarta húzni az asztalra az énekesnő képét. Véletlenül az önéletrajz második oldalára szúrta be azt.

    Már vagy egy egymilliószor szerkesztettem az önéletrajzomon, tényleg tökéletesíteni akartam. Aztán letöltöttem PDF-ként. Kicsivel több mint egy oldal lett, de a második oldalt már nem néztem meg, ezért nem is tűnt fel. Négy állásra jelentkeztem, aztán a felismerés pofonként ért. Kicsit lejjebb görgettem, mielőtt bezártam volna. Egyből megnéztem, hogy ezt továbbítottam-e el. Sajnos így történt, és sehogy sem tudtam már kicserélni vagy törölni

    – mesélte Schmitt, aki azért is tartja kínosnak a dolgot, mert különösebben nem is rajong Miley Cyrusért. Azt mondja, a legrosszabb az egészben az, hogy egyik munkahelytől sem kapott visszajelzést. Egy életre megtanulta, hogy a küldés gombra való kattintás előtt mindent alaposan át kell nézni, és másoknak is ezt tudja tanácsolni.

    (via New York Post)

  • A Mokka vendége volt a ValóVilág egykori VV Gigije, a második gyermekével várandós Rácz Ildikó, aki a babavárásról beszélgetett a műsorvezetőkkel. Mint kiderült, akárcsak Iszak Eszter, ő is a 24. hétben jár, és bár az első trimeszter kicsit megviselte őt, most már sokkan jobban van. Váczi Gergő kérdésére azt is elárulta, férjével korábban lemondtak a második babáról.

    Terveztük, csak mi a Panka előtt úgy voltunk, hogy szeretnénk többet. Aztán jött Panka, és ez aztán felülírta nagyon hamar, úgy voltunk vele másfél év után, hogy nagyon szeretjük, imádjuk, de így most mi megállunk, köszönjük, ez így nekünk elég

    – idézte fel a kismama, aki anno volt, hogy tízszer is felkelt kislányához. Az óvodás az utóbbi időben viszont annyira sokat hangoztatta, hogy szeretne kistestvért, hogy ezzel pedig bogarat ültetett szülei fülébe. Azt, hogy kishúga vagy öccse lesz-e Pankának, édesanyja egyelőre nem szerette volna elárulni, arról azonban lelkesen mesélt, hogy otthon szeretne életet adni a babának, az első szülésélménye ugyanis nagyon gördülékenyen ment.

    „Az elsőnél is felmerült már bennem a gondolat csírája, de azt a férjem hamar elfojtotta. És most már egyikünkben sem volt, hogy nem, hanem hogy ez nekünk való, nekünk lesz kitalálva. Most megpróbáljuk, ha nincs komplikáció, nincs probléma, akkor erre tervezünk.”