Olivér
1 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Színre lépett a Fidesz főgonosza.

 • Az Országos Mentőszolgálat posztolta Facebookjára az utóbbi idők egyik legszürreálisabb hírét. Egy bolti árufeltöltő annyira szétcsapta magát egy közelebbről meg nem nevezett droggal, hogy Kasszás Erzsi dalát kezdte énekelni ordítva és közben bemutatta a reklámból jól ismert teljes tánckoreográfiát is a bolt döbbent vevőközönségének. 

  A gyorsan kiérkező mentők maguk is tanúi lehettek a produkciónak, és mivel félő volt, hogy az önkívületben lévő férfi kárt tesz magában, rövid rábeszéléssel meggyőzték a műsorszám befejezéséről, amit a közönség tapssal és ovációval díjazott.

  Mielőtt bárki kedvet kapna hasonló mutatványokhoz, gyorsan idézzük a mentőszolgálat bejegyzésének végét is.

  "A férfi elmondta, hogy tudatmódosítószert fogyasztott ez okozhatja a zavartságot. Nem meglepő, hogy a rendkívüli felszabadultságát pillanatok alatt halálfélelem és szorongás váltotta fel. Bajtársaink bár megnyugtatták a férfit, mégis csak hosszas beszélgetés után tudták rávenni a gyógykezelésre. Végül rendőri kísérettel szállították ellátás után toxikológiai osztályra a szerencsétlenül járt fiatalt. Mielőbbi felépülést kívánunk!"

 • zebra

  A terepjáró vezetője sietett: a záróvonalat átlépve, egy iskolai zebránál előzve ütött el majdnem egy gyalogost, derül ki egy lapunknak küldött videóból. A rendőrséget nem érdekli a leleplező videófelvétel.

  Hüledező olvasónk küldte a lenti (november 15-i) videót a következő levéllel:

  A fiam iskolája előtt kijelölt gyalogátkelőhely van záróvonallal és villogó sárga lámpával védve. A párom autójában van egy menetrögzítő kamera. Aznap reggel iskola előtti zebra előtt megállt, hogy átengedjen egy gyalogost, a mögötte érkező BMW terepjáró pedig megelőzte az autóját, majdnem elütve a zebrán átkelő gyalogost. Kiírtuk a felvételt és a rendőrségen felakartuk jelenteni a terepjáróst, de a rendőrség azt mondta, hogy ez kevés, és nem bizonyíték. 

  Az eredeti felvételen jól látszik a rendszám. Az ügyben keressük a rendőrséget, mondják el, miért nem tudnak eljárást indítani a felvétel alapján.

 • Bryan Cranston, aki az AMC Breaking Bad (Totál szívás) sorozatában a családi költségvetést metamfetaminkotyvasztásal kiegészítő Walter White nevű kémiatanárt alakította, Manson halálának bejelentése után twittelte ki, hogy kirázta a hideg a hír hallatán.

  Azt írta, 1968-ban futott össze az "alacsony fickóval, akinek a szemében őrült tűz lobogott", amikor az unokatestvérével elment lovagolni valami Los Angeles környéki farmra. Na, az a farm a  Spahn Ranch volt, ahol Manson és kommunája lakott, alig egy évvel Sharon Tate meggyilkolása előtt. "Szerencsénk volt, tulajdonképpen karnyújtásnyira voltunk tőle."