Illés
15 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • cesna landolas

  Kényszerleszállást hajtottak végre egy Cesnával a New York-i Long Island mellett. A landolást egy mögötte haladó autóról rögzítette a sofőr. A felvételen az az érdekes, hogy a landoló gép úgy simul bele a forgalomba, mintha ez természetes lenne. 

  Fel már nem szállhatott, a fűben leparkolt gépet trélerrel szállították el.

 • A 22 éves Cedric Johnson még májusban tért be egy pizzériába az amerikai Iowa városban. Az étteremben néhány társával együtt eszméletlenre vert és meglopott egy férfit, majd elszaladt.

  A pizzériában az eset után meghirdettek egy állást. Cedric Johnson vagy nagyon hülye, vagy nagyon fontosnak tartotta, hogy jó útra térjen, ezért a veszéllyel nem  törődve visszament a pizzériába, és jelentkezett a munkára.

  A férfit felismerték, eljárás indult ellene, akár 10 év börtönt is kaphat. (KCRG)

 • kesz

  Egy hét múlva kiderül, hogy ki kapja az idén a Karinthy-gyűrűt. Az MTVA és a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. közös díja elvileg annak jár, aki a legviccesebb. Erre bizonyíték, hogy az 1975-ben alapított díjat eddig olyanok kapták meg, mint Hofi, Marton Frigyes, az ávós Komlós János, de megkapta Verebes, Sas József, Moldova, Fábry Sándor és Bödőcs Tibor is, Badár Sándorról, vagy Gálvölgyiről nem is beszélve. Itt a lista, tényleg imponáló névsor.

  Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem úgy tűnik, mintha manapság egyre nehezebb dolguk lenne a humoristáknak. Ha kritizálsz, akkor megkapod, hogy Soros ügynöke vagy, ha meg nem kritizálsz, akkor a Fidesz bérence. Pedig annyi lehetőség van a nevetésre! Ha az ember például nem úgy nézi a híreket, hogy az ő bőrére megy minden, elég vicces pillanatokkal találkozhat. Bár a humor ellenzéki műfaj, ahogy erre Farkasházy Tivadar egyszer már felhívta a figyelmet, mostanában mintha éppen a kormányalkalmazottak spontán agymenésein lehetne a legtöbbet röhögni.

  Hogy ezt bebizonyítsuk, saját listával állunk elő, hogy szerintünk, kinek kellene az idén megkapnia a gyűrűt. Gondolja végig a javasoltakat, és szavazzon rájuk!

  Kié a legviccesebb performansz?

  • 81
   Németh Szilárd macskabaglyos szexuális ábrándozás
  • 69
   Nacsa Lőrinc ifi KDNP-s: lesorosozta a Fidesz régebbi közleményét
  • 61
   Tarlós István standupos sajtótájékoztatója
  • 46
   Az e-jegy-botrányra előadott duplacsavaros BKK-reakció Dabóczi Kálmántól
  • 14
   Szöllősi György fanyar kommentjei, a Nemzeti Sportba vitt ízléses kormánypropagandája
  • 11
   G. Fodor Gábor egymondatos "publicisztikái"
  • 11
   Egy feltörekvő humorista: Hollik István zsidókat látott

  Az én favoritom Bayer Zsolt, aki pont egy éve fogadta meg, hogy felhagy a trágár publicisztikáival. Kár, hogy nem idei, pedig óriási poén.

 • Ezzel a fotóval illusztráltuk tegnap a hamburgi G20 idején dúló utcai zavargások helyreállítási költségeiről szóló hírünket, és kaptunk önöktől néhány teljesen jogos kérdést a fotó eredetiségét illetően. Őszintén? Még én is megkérdőjeleztem, amikor először láttam.

  Annyira hihetetlen ez a jelenet, ahogy a kapitalizmus ellen kikelő, kukákat gyújtogató tüntető a legújabb iphone-nal szelfizik az égő törmelék felett. A hamiskás hangulathoz hozzáad az is, hogy a telefonozó tüntető alakja szinte leugrik a képről a megvilágítás miatt.

  Pedig, a fotó valódi.

  Twitteren jelent meg először, ahol a fotós több képet is megosztott erről a jelenetről, a fotó eredetiségét pedig a német Spiegel is megerősítette, miután nyomozni kezdtek a kép után. 

  Miközben a fotó megjárta a maga köreit a közösségi médiában is, és beírta magát a halhatatlan mémek nagykönyvébe.