Anna, Anikó
14 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Sokszor mondják, hogy a legjobb sztorikat az élet írja és ez újra meg újra be is bizonyosodik, mikor olyan elképesztő dolgok történnek, mint a most következő sztori.

  Történt ugyanis, hogy a Connecticutban található Hartford városában Brian J. Foley, a rendőrség főnökhelyettese hajnali kettőkor éppen az autójához tartott a műszakja végeztével, mikor két ember azzal ment oda hozzá, hogy kokaint akarnak tőle venni.

  Hozzátették azt is, hogy a művelethez először egy bankautomatára lenne szükségük, ezt a problémát azonban hamar áthidalták, Foley ugyanis rámutatott, hogy a rendőrség előterében van egy.

  Innentől vált igazán szórakoztatóvá a dolog, a két férfi ugyanis szépen bement a rendőrségre kivenni 60 dollárt, Foley meg közben betelefonált az épület elől, ahol azon nyomban le is tartóztatták az "üzlettársait", a pénzt pedig bizonyítékként lefoglalták.

  (UPI)

 • A stop motion technikával készülő rövidfilmet a BrickBrosProductions készítette, 3 napon keresztül, 1500 kép felhasználásával. 

 • Valami ilyesmit mondhatott a rendőröknek az a 24 éves georgiai férfi, akit gyorshajtásért kaptak el néhány napja. 

  Egy rendőr élőben nézhette végig, ahogy a 2015 Dodge Charger szépen leelőz mindenkit, így nem kellett hozzá sok idő, hogy megállítsák és kérdőre vonják a sofőrjét, Malon Brook Nealt.

  Neal beismerte a gyorshajtást, amire - mint kiderült - azért került sor, mert a férfi Snapchaten akart menőzni azzal a filterrel, ami a felhasználó jelenlegi sebességét feltünteti az általa készített képen.

  Komolyan? A "hogy jól nézzek ki Snapchaten" soha nem jó indok arra, hogy veszélyeztessünk másokat.

  - tweetelték a rendőrök, akiket ez jól láthatóan nem hatott meg, a férfit felelőtlen vezetésért tartóztatták le, de gyorshajtással és menet közbeni üzenetküldéssel is vádolják.

 • Kézi búgócsiga.

  De komolyan, milyen szépen hangzik már az, hogy kézi búgócsiga?! A kép valószínűleg a Media Marktban készült, a fordítónak ezúton is szívből gratulálunk.