István, Vajk
17 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ha egy spanyolajkúaknak szóló tévé rábírja egy interjúra a Ku Klux Klán egyik vezetőjét, naná, hogy kapva kap az alkalmon, és egy félig fekete, félig kolumbiai riporter hölgyet küld. Meg valószínűleg testőröket is, nehogy valami komolyabb balhé legyen, amint kikapcsolták a kamerákat. Az interjúban mindenesetre van minden, niggerezés, "legszívesebben megégetnélek"-ezés, "megöltünk 6 millió zsidót, elbírnánk simán 11 millió hozzád hasonlóval is"-ozás: 

 • Nem, sajnos nem valódi archív felvételek, hanem önironikus paródia, de akkor is csodálatos: a WWE pankrátorszervezet harminc évvel ezelőtti meccsek beharangozóit forgatta le és tette fel a YoTube-ra, a nép pedig zokog a gyönyörűségtől. Érdemes ezt a csatornát figyelni, de a mai termést itt alant is megnézheti:

 • Nem irigylem a kertészeket, akiknek minden év augusztusában neki kell esniük a világ legnagyobb tiszafa sövényének az angliai Cirenchesterben.

  Két kertész tíz nap alatt végez a munkával. A sövény 130 méter hosszú, 12 méter magas és a legszélesebb pontján 9 méter széles.  4600 négyzetméternyi felületet kell szép, egyenesre nyírniuk, ami nem kis meló. És, valószínűleg nem is túl izgalmas. Cserébe, látványosan el lehet rontani.

  "Nem könnyű eltalálni a jó formát, de ezen múlik minden."

  - Allen Bathurst, a birtok (és a hozzá tartozó sövény) tulajdonosa azt is elmondta a Wired-nek, ahol a hét képének választották a fenti fotót, hogy gyerekkora óta nagyon szereti nézni a munkálatokat. A sövényt még a 1700-as években ültette a családja.

  Aztán, a munka után a levágott részeket sem egyszerű eltakarítani: majd' egy tonnányi ágat és levelet vágnak le ilyenkor, amit később eladnak vagy elégetnek.

 • A kajás videók nagyon népszerűek manapság, millió van belőlük. Ez persze azt is jelenti, hogy nagyon fura ételek is születnek, amik vírusként terjednek és bizony, néhány embert kiborítanak. Most épp a francia twitterezőknél szakadt el a cérna, amikor meglátták ezt a brit csodát:

  Összességében ez valamilyen virslis, baconös, bundás kenyeres rántotta szerűség, amit biztos ami biztos megporcukroztak és leöntöttek juharsziruppal. Én speciel a közelébe sem mennék, de a hozzászólások alapján a franciák sem.

  Két kedvenc reakcióm: