Bence
10 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Corriere della Sera olasz lap szerint a kábelcsatornák után már az országos adókon is vetítenek majd szexuális segédeszközökkel kapcsolatos reklámot.

  A Mysecretcase.com egy kifejezetten nőknek szánt online bolt, ahol különböző szexuális segédeszközöket lehet vásárolni. A reklámban különböző korú hölgyek arról beszélnek, hogy olyan világot akarnak, ahol a nők nem szexuális tárgyak, de vehetnek olyat maguknak.

 • Így néz ki a nagy magasságban fölénk terülő kanadai füst, ahogy naplemente után, a nap sugarai a horizont alól (crepuscular rays) megvilágítják.

  A fotó a pécsi tévétoronyból készült kedden. Közvetlenül a naplemente előtt egyébként így nézett ki az ég, a felhők felett megfigyelhető homályos foltok a füstfoszlányok:

 • Nyilván Star Wars-készlet lesz, mi más, hiszen minden SW-os, a fiam alsógatyáján is TIE-vadászok vannak, ma egy Y-Wing összerakására készül, de ez nem is baj. A legújabb készletről viszont most csak ennyit tudni, de amint kijön a konkrét szett, frissítjük a posztot! (Addig is remélem, egy óriási  AT-AT lesz az!)

 • Rachel Rivers farmján februárban kigyulladt a szalma, majd lángra kapott a pajta. 

  A tűzoltók két kocát és tizennyolc kismalacot mentettek ki a lángok közül. A gazda megígérte, hogy kolbászokkal fogja meghálálni a lánglovagok munkáját. 

  Fél évvel később a wiltsheri tűzoltóállomás munkatársai meg is kapták a beígért kolbászokat, amelyeket grillezve fogyasztottak el. Azzal együtt is, hogy azokat a malacokat ették meg, amelyeket februárban kimentettek a pajtából. (BBC/24)