Eufrozina, Kende
8 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bár Erlich Bachman nélkül nyilván nem lesz ugyanolyan, mint volt, azért van miért várni a jövő áprilist. Addig is meg lehet nézni ezt:

 • Kirabolni egy boltot, már ez önmagában nem olyan jó ötlet, de ezután a rendőrök elől elbújni egy ágy alá, valószínűleg még rosszabb ötlet.

  A 37 éves D. Anett mindkettőt megcselekedte, a rendőrség beszámolója szerint a kecskeméti nő szombaton pakolt ki egy boltot, ráadásul nem a legvisszafogottabb módon: egy ásványvizes palackkal fejbe, majd többször ököllel arcon ütötte a bolt eladóját. 30 ezer forintot lopott el a kasszából, és távozás előtt a megvert pénztáros táskáját is elemelte.

  A nőt egy napon belül, az egyik ismerősénél, az ágy alatt találták meg a rendőrök. Őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

 • A kínai Vuhani Egyetem díszdoktorává avatta vasárnap Tarr Béla filmrendezőt - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap (MNF) hétfőn az MTI-vel. Szeptemberben Tarr Béla volt a vendége a Kínai Filmszövetség által szervezett Kínai Ifjúsági Filmfórumnak Kína egyik vezető egyetemén, a Vuhani Egyetemen. A rendezvényen a magyar filmrendező több száz fiatal kínai filmes előtt tartott beszédet, osztotta meg tapasztalatait.

  Az egyetem méltatásában Tarr Bélát "az európai mozi utolsó mesterének" nevezte. Tarr filmjeiben elkötelezetten és mélyrehatóan foglalkozik társadalmi kérdésekkel, az emberek közötti kapcsolatokkal, a való élet és a filozófia kérdéseivel és sok más fontos témával. A laudáció szerint művészetének egyedisége és mélysége Bergmannal, Antonionival hasonlítható csak össze.

 • Én nem értem, miért kell minden, relatíve alacsony nehézsúlyú bunyósra ráakasztani a "Tyson" becenevet, de ez mindegy is, amikor a K-1 világbajnok Gökhan Saki debütált a UFC-ben, méghozzá egy bődületes KO-val, nézzék csak!

  A szép balhorog ellenére Saki nem tűnt igazán meggyőzőnek az ellen a Henrique da Silva ellen, aki legutóbbi három meccse után is vesztesen hagyta el az oktagont. Pedig érdemes lenne kicsit felhozni a földharcát meg a birkózását, mert a török 33 évesen sem tűnik idősnek ahhoz, hogy a világ legnagyobb MMA-szervezeténél is szép félnehézsúlyú karriert fusson be. A súlycsoport jelenlegi bajnoka, Daniel Cormier is már 38 éves, ráadásul Jon Jones kiesése, és Anthony Johnson visszavonulása után a félnehézsúlyban szerintem már három meggyőző győzelemmel is címmeccs közelébe lehet kerülni.