Erzsébet
0 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Strassbourgban az Ill folyót tisztítják a helyi búvárok, így fordulhatott elő, hogy az épp arra közlekedő sétahajó utasainak a vízből kiemelkedve integetett a csapat.

 • Most biztos nagyon örülnek majd azok a hardcore hiphop fanatikusok, akiknek már herótja van a motyogós mumble rapperektől. Az Atlanta Hawks és a Sacramento Kings meccsének félidejében ugyanis fellépett 21 Savage, a mumble rap egyik kirakatfigurája, aki nem mellesleg atlantai.

  Azonban az internetre kikerült videók alapján a halftime-show helyett a nézők valami botrányosan rossz alibizést kaptak. A felvételeken hallani, hogy nem is rappel, hanem szimplán csak szavakat mondogat, azokat is rossz ritmusra, ami azért rohadt kínos, mert közben felvételről is szólt a saját szövege.

  Az egészet még tetézte, hogy a "színpadi" (jelen esetben a kosárpálya) jelenléte kimerült abban, hogy fel-le sétálgat leszegett fejjel, és láthatóan annyi kedve van az egészhez, mint mondjuk beállni egy kétórás sorba a postán.

  21 Savage állítólag sosem volt jó élőben, de ennyire rossznak talán senki sem gondolta volna. Mindegy, ilyen amikor felvételen szól.

 • Jó 13 éve volt már, hogy megjelent A hihetetlen család a Pixartól, amit általában a stúdió legjobb filmjei között szoktak emlegetni valahol a Toy Story vagy a Némó nyomában szintjén.

  Furcsa is, hogy a spinoffok és folytatások - és különösen a szuperhősök korában - korában miért csak most döntött úgy a Pixar, hogy folytatást készít a klasszikus meséhez. Mindenesetre A hihetetlen család 2 jövő nyáron kerül a mozikba, és most kijött egy nagyon rövidke kis teaser, amiben a család új babája játszadozik a képességeivel édesapja legnagyobb örömére, majd bánatára.

 • Szombaton szépségnapot rendeztek az Üdvhadsereg által működtetett Válaszút Háza rehabilitációs intézményben, a XVII. kerületi női hajléktalanszállón. Ez már az ötödik alkalom volt, hogy szépségnapot tartottak itt azzal a céllal, hogy az ápolt megjelenés kialakításában segítsék a lakókat. Nézze meg az MTI képriportját az idei rendezvényről: 

  A szervezők hisznek abban, hogy a testi-lelki megszépülés alapja a pozitív változásoknak, ezért a szépségnapon fodrász, kozmetikus és manikűrös nyújtott segítséget a megújulásban. Ezen kívül beszélgettek is a belső szépség fontosságáról, és tanácsadásokon vehettek részt a hölgyek.