Olivér
1 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ha nem ismerik Charles O'Rear nevét, akkor is ismerik a 76 éves fotós munkásságát. Ez az életműve:

  bliss4-900x600

  Igen, a Windows XP háttérképe. Mentségére szóljon, hogy nem direkt készült ez a tájkép, hanem a Microsoft vásárolta meg a fotót egy ügynökségtől, hogy háttérképnek használják a nagy dobásnak szánt operációs rendszerükhöz. 

  Charlest most a Lufthansa kérte fel, hogy készítse el az *alap* háttérképek következő generációját, persze álló képben, mobilra optimalizálva, mert, hát, mégis csak 2017 vége van.

  Itt az egyik kép, ezt még el is tudnám képzelni a telefonomon, ha valaha váltanék az üres fekete háttérről. A Petapixelen megnézhetik a másik kettőt is.

  meme
 • 5247102 fbf2683c94d78151fd1b6010893b0328 o
  Fotó: Nagy Attila Károly / Barakonyi Szabolcs

  Facebookon ma arra vagyunk kíváncsiak, mit vár Pintér Sándor nemzetbiztonsági meghallgatásától? A belügyminiszter ma fog beszámolni róla, mit tártak fel Soros Györgyről. Jelent-e nemzetbiztonsági kockázatot, tényleg van-e Soros-terv meg ilyenek.

  Facebookon szavazhat, ebben a bejegyzésben:

 • Lehet gyönyörködni:

  És még:

 • Pedig alapvetően igaz, csak némi pontosítást érdemel – szóval tudják, mint egy random hír a közmédiában.

  Szóval valóban budapesti ingatlan, még ha nem is egy központi kerületben van, hanem a Soroksáron. És ráadásul csak 16 négyzetméter – igaz, ekkora lakásért a belvárosban milliókat fizetnének ki.

  Viszont ez ráadásul nem is lakás, hanem egy út. Igen, 16 négyzetméternyi út az, amit megvehetünk 50 000 forintért – de ha van bennünk egy csipetnyi mészároslőrincség, akkor vagy azonnal útdíjat kezdünk szedni, vagy tőzsdére visszük, és máris gyorsan a pénzünknél vagyunk.

  nemv

  blabla