Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Meglepő élményekről számolt be a Jóbarátok forgatása kapcsán a sikersorozat egyik vendégszereplője, Olivia Williams. A korona Camilla Parker Bowles-ját is alakító színésznő a szitkom negyedik évadának végén, Ross esküvőjén játszotta Felicityt, az egyik koszorúslányt, és mint most felidézte, a munkálatok közel sem olyan jó hangulatban teltek, mint ahogy azt az ember elsőre feltételezné.

    „Megrázó” – jellemezte tapasztalatait egy szóval a The Independentnek Williams, majd kifejtette, a munkálatok közben például megismerkedett egy nagyszerű, idős színésznővel, aki kifinomult volt és remekül hozta karakterét, de az egyik (szándékosan meg nem nevezett) producert nem győzte meg a játéka, nyilvánosan leüvöltötte a fejét.

    Rákiabált, hogy „Nem vagy vicces!”, és a hölgy másnap már nem jött vissza. Ez azért elég riasztó volt.

    Ráadásul semmi beleszólása nem volt azzal kapcsolatban, hogyan alakították át külsejét.

    A Jóbarátok egy márka volt, amibe illeszkedned kellett. Megmondták a sminkes-fodrászok, itt így kell kinézni, ezt fogjuk veled csinálni. Ebbe beletartozott, hogy lényegében teljesen kiszedték a szemöldököm. Szó szerint könyörögnöm kellett, hogy ne tegyék, mert más munkámhoz lehet kelleni fog. Ebben az értelemben megrendítő volt.

  • Le sem tagadhatná világhírű szüleit.

    Rohan az idő, 18 éves lett a napokban Hollywood egykori kedvenc sztárcsemetéje, Suri Cruise! Tom Cruise és Katie Holmes kislányát ugyan a paparazzifotósoknak hála gyerekként sokat láthatták a rajongók, az utóbbi időben a tinédzser kerülte a nyilvánosságot, többen meglepődhetnek hát épp születésnapján készült friss képeit látva, hiszen ezeken már egy kész felnőtt nőként szerepel rajtuk.

    Kétség sem fér hozzá, Suri egyaránt örökölt édesanyja és édesapja vonásaiból is, ember legyen a talpán, aki meg tudja mondani, melyik híres szülőjére hasonlít jobban a nagylány: