Luca, Ottilia
2 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Gondolom, ismerős az érzés, hogy az emberrel napokig nem jön szembe Bayer Zsolt, aztán végül addig hajtja a kíváncsiság, hogy nem bírja tovább, és belenéz az Echo TV-n néhány napja indult Bayer show-ba.

  Az újságíró az új műsorában felolvas egy hírt, aztán beszél öt percet arról, hogy Soros gonosz, a migránsok aljasak, Európa pedig elvesztette az identitását, szóval olyan, mint egy egyszemélyes Heti hetes, csak a nézők itt nem nevetnek, hanem döbbent rémülettel hallgatnak. Aztán jön egy vendég, az első műsorban Schmidt Mária, a Terror Háza főigazgatója, akiről a liberalizmus kártevéséről beszélgettek. 

  Ez a részlet mondjuk egy elég jó példa:

  De hogy miért írok erről három nappal a műsor után? Azért, mert ezután Schmidt Mária arról beszél, hogy sajnos ma az látszik, hogy

  a kommunikáció ellehetetlenítéséről van szó - ez egyébként a totális diktatúrák sajátja.

  Oké, szóval ma tébolyult liberálisok kisajátították a nyelvet, miközben a magyar kormány és holdudvara nyitott lenne a vitára. És akkor ezek után emlékezzünk meg arról, hogy mi történt hétfőn a Parlamentben, amikor Orbán Viktorral próbáltak meg vitázni.

 • Az a helyzet, hogy a brutalizmus elég megosztó stílus, de ez a brüsszeli üveg-acél-beton villa valószínűleg a szokásosnál is nagyobb vihart vált majd ki az olvasók között.

  A Villa C névre hallgató épületet most 995 ezer euróért hirdetik eladásra (vagyis valamivel több, mint 310 millió forintért). Három fürdő, öt szoba. Garázs nincs. Erre valószínűleg senki sem kapja fel a fejét. Talán még arra sem, hogy Peter Tachelet tervezte Andó Tadao stílusában - tekintve, hogy Pritzker-díj ide vagy oda, még az utóbbi név se túl ismert nálunk.

  Ám akik most elképzelnek egy sztárépítész stílusában készült millió eurós villát, azok lelki szemei előtt valószínűleg nem ez jelenik meg:

  Nem is írok semmit, akit érdekel talál róla egy csomó tényleg gyönyörűen elkapott képet még a hirdetés galériájában. (via Spaces)

 • dfhn

  A Tonight Show szerkesztőinek köszönhetjük ezt a hibátlanra sikerült mashupot, amiben mindenki kedvenc BA DO BOP - BA DO BAP dalát vágták össze a Csillagok Háborúja párbeszédeiből. 

  Ha már a kezében morzsolgatja a holnapi mozijegyét, mindenképp nyomjon a lejátszás gombra. Vagy ne nyomjon. De ne csak próbálkozzon. 

 • Mei Xiang, a washingtoni állatkertben élő panda élete egyik legboldogabb napját élhette át, amikor is leesett a hó. Csak nézze meg a videót és felejtse el a gondokat, ahogy Mei Xiang is teszi: