Cecília
3 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Sokat nem érdemes hozzátenni az alábbi videóhoz: egy 23 éves férfi Guinness-rekordot állított fel azzal, hogy egyszerre 459 darab szívószálat gyömöszölt a szájába. 

  Volt azért némi megkötés: nem használhatta a kezeit, hogy megtartsa a szívószálakat, és legalább tíz másodpercig a szájában kellett szorítani őket, hogy meglegyen a világrekord, de például egy gumival összefoghatta a nagyobb csokrokat. 

 • internet

  A japán tévéműsorok olyasmi dolgok, amiket senki sem néz, de mindenki ismer, és mindenki igyekszik elhatárolódni tőlük. Undorító hülyeségek idegesítően hangos kommentárral, a jóérzésű ember elkerüli őket messzire.  Viszont, itt van a legújabb őrület, ahol egy csapat játékosnak egy extrém csúszós lépcsőn kell feljutni a csúcsra. (Apróság, de ezt a játékelemet az Ezek megőrültek című TV2-s vetélkedő minden évadában használta évek óta.)

  Ha bárki kérdezi, hogy ismeri-e, mondja csak nyugodtan, hogy, aha, látta ezt az indexen, de nem kattintott rá.

 • Sőt, még azon is őrlődtem egy kicsit, mint egyszeri KDNP-s, aki épp vasárnap akarnak lekorrumpálni, hogy ez tahó parkolás-e vagy sem. És persze az, mert a fekete Merci a gyalogosoknak fenntartott helyen áll, fejtettem meg végül. De nézzük csak meg jobban ezt a képet:

  miskolcipark

  A poszt megjelenése után olvasók tömege tette szóvá, hogy enyhén szólva sem vagyok Harry Hole és Miss Marple szerelemgyereke – amit cseppet sem bánok mondjuk –, még ha nem is szó szerint így fogalmaztak. De a lényeg: hogy miközben az ember szemét kiböki a nagy fekete autó a kis keskeny helyen, aközben mellette ott figyel a nap még igazibb tahóparkolója: a taxis. Aki a hátsó kerekével rajta áll a mozgáskorlátozott parkolót jelző felfestésen. Szóval egy fotón két tahó parkolós – hatalmas taps Gábornak a miskolci Aldinál minap készített képért.