új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Redditen mosták össze 1800 MLB-játékos arcképét, hogy megkapják a lehető legátlagosabb baseballjátékost, aki így néz ki:

    hmry9ongmzsz
    Fotó: Reddit

    via Reddit

  • Az egyik teherhajó legénysége vette fel, milyen is egy olyan vihar, amivel a Viharzóna című filmben vette fel a küzdelmet George Clooney.

    #Ophelia 🌪 #storm #badweather 🌊#ireland☘ #seamans #umansatsea Sani e salvi

    Gianluca Cataldo (@cataldo_gianluca) által megosztott bejegyzés,

    Beszaratós, olyan.

  • Ez a Reuters képe arról szól, hogy Berlinben tárgyalnak a Jamaika-koalícióról. Köszönjük.

  • Jó, valójában nem kutyakaja, hanem majdnem lejárt, újrahasznosított élelmiszerről van szó, amit az azt ellenzők csúfolnak kutyakajának. Maga a szándék, hogy csökkentsék a brazil fővárosban éhező gyerekek számát, dicséretes (egy 2013-as tanulmány szerint Brazíliában 7,2 millióan éheznek), ahogy az is, hogy csökkentenék az élelmiszerpazarlást, de a kettőt egybevonni nem feltétlenül nyerő párosítás.

    Ez az újrahasznosított ételpótló/helyettesítő nagyjából olyan, mint azok a kis zöld valamik, amit a Fővárosi Állatkertben lehet pár száz forintért megvenni, hogy megetessük vele az állatsimogatóban a kecskéket, nyilván azzal a különbséggel, hogy az emberek is fogyaszthatják.

    Az ötlet nagy pártfogója Sao Paulo polgármestere, Joao Doria, a kezdeményezést támogatókat pedig kifejezetten bántja az, hogy kutyakajának nevezik a kész terméket. Az oktatásügyi minisztérium már tervezi azt bevetni az iskolákban, meg különben is, a termék minden brazil előírásnak megfelel.

    Ezzel az ötletet ellenzők nyilván nem értenek egyet, ugyanis így megsértik az emberek megfelelő élelemhez való jogát, valamint például senki sem tudja, hogyan készülnek, vagy épp miből ezek a száraz tápra emlékeztető készítmények, illetve kik finanszírozzák mindezt.

    (Via)

  • Ha igen, akkor jó hírünk van, ugyanis most már nem kell megvárnia, hogy kitörjön a harmadik világháború és valamelyik amerikai bombázóról készült felvételeket kelljen nézegetnie, ugyanis egy szingapúri fotós jóvoltából most először láthatjuk Phenjant madártávlatból 360 fokos videón.

    Az Aram Pan névre hallgató művész már évek óta fotóz az elszigetelt országban és jóban is van az ottani emberekkel, valószínűleg ezért kapott engedélyt arra, hogy egy ilyen felvételt csinálhasson. 

    Az NK News nevű lapnak azt is elmondta, az akció után pár fentről lőtt képét ki kellett törölnie, de végső soron a felvételek túlnyomó részét megtarthatta. Akit érdekelnek a fotós projektjei, az ide  kattintson, aki pedig a videót nézné meg, annak erre tessék:

    (NK News)

  • A videót készítő nő a susnyásban mászkált a kutyáival, amikor meglátott egy halom gombát, meg egy mókust, ami láthatóan ott volt agyban, ahová a tövig begombázott mókusok mennek. A kutyák abajgatták volna (az övék volt a gombaszállítmány???) de a nő nem hagyta, hálistennek.

  • Ma írtam az Urbanistán arról, hogy mi a baj a Frankel Leó útra tervezett rendelő épületével, hogy tesz magasról a környezetére. A fél évszázada kialakult utcakép és az ott álló öt pontház helyett az egyetlen kis háború előttről megmaradt kétszinteshez próbál alkalmazkodni (ami tekintve, hogy ő maga nyolcszintes, természetesen lehetetlen).

    Teljesen azt hittem, hogy ez a kis ház egy háború előtti maradvány, akinek kilőtték, vagy a kommunisták lerombolták a hasonló kaliberű szomszédait, de a Fortepan atyja, Tamási Miklós most két 1961-es képpel lepett meg, amelyek szerint alighanem ez volt a szakasz legmagasabb épülete. Így persze még érthetetlenebb az új terv.

    Egyébként meg kell jegyeznem, hogy előnyére változott a képen látható épített környezet: nem csak rendezettebb lett, de több a lombot adó fa is - ami azért kevés helyen mondható el Budapesten.

  • Idén várhatóan a 600 ezernél is több turista látogatja majd meg az Országházat, az orosz nyelvű idegenvezetést igénylőké pedig jó eséllyel meg fogja haladni a 20 ezret, mondta Kövér László a moszkvai Suszev Építészettörténeti Múzeumban, írja az MTI.

    A házelnök elmondta, hogy az egyik idei nemzetközi rangsor szerint a magyar Országház a világ 14. és Európa 7. legvonzóbb turisztikai látványossága. 

    Az Országház gyakorlatilag sértetlenül élte túl a 20. század Magyarországot is megtépázó viharait. 1990 januárjában az épület csúcsáról lekerülő vörös csillag egy történelmi korszak lezárását és egy új korszak, a diktatúrából a demokráciába való átmenet nyitányát jelezte, majd 2010 után a magyar állammal együtt megújult a teljes épület is.

    A megnyitó ünnepségen üdvözlő beszédet mondott Irina Jarovaja, az Állami Duma (az orosz szövetségi parlament alsóháza) alelnöke és Vlagyimir Arisztarhov orosz kulturális miniszterhelyettes is. Előbbivel ráadásul Kövér a megnyitó előtt kétoldalú megbeszélést is folytatott, amin megbeszélték, hogy úgy fogják érvényesíteni a közös érdekeket, hogy

    Magyarország lojalitását, elkötelezettségét ez európai uniós közös politikai iránt nem vonhatja kétségbe. 

  • Szögezzük le az elején: a curling mindenképpen ott van a top3 legkirályabb sport között a téli és nyári olimpiákon összesítve, és aki ezt vitatja, az biztosan nem látott még curlingversenyt. Hát lehet a feltétel nélküli rajongáson kívül másképp reagálni erre? 

    Ugye, hogy nem.

    A curling kedvelőit azonban most nem valami bravúros manőver, vagy különösen izgalmas meccs tartja izgalomban, hanem az, hogy egy amerikai reptéri alkalmazott szerencsétlenkedéséből kiderült, hogy megalázó módon nem is tekinti sportnak a curlinget egy csomó légitársaság. Annak ellenére, hogy ugye ott van az olimpián is.

    Történt ugyanis, hogy egy kanadai amatőr curlingversenyző, bizonyos Erin McInrue Savage úgy járt a phoenixi reptéren, hogy a felszerelését - konkrétan a jég söprésére szolgáló seprűt - nem engedték sportfelszerelésként becsekkolni. Micsoda hülyeség, nincs is olyan sport hogy curling, ez egy sima partvis - ragaszkodott az igazához a pult mögött a hölgy, és csak túlméretes csomagként, 150 dollár ellenében volt hajlandó felengedni a cuccot a repülőre. Sportfelszerelésként ez csak 25 dollárba fájt volna. A vita odáig fajult, hogy a légitársaság meghökkentően részletes hivatalos definícióját is végigbogarászták a sporteszközökről, és valóban, ott nem szerepelt a curlingező seprű. És ami még rosszabb, a közösség utóbb kiderítette, hogy egy sor másik amerikai légitársaságnál sem szerepel, még a téli olimpiai csapat hivatalos szponzoraként villogó Unitednél sem. Skandallum!

    (via)

  • Szerencsére nem élőben, hanem egy részletes fizikai modellezéssel feldobott szimulációban próbálták ki, mi is történik ilyenkor. Hát, valami ilyesmi: 

    A tanulság: ha véletlenül száz fekvőrendőr jönne szembe az úton, fékezzenek le. (Egyébként tuti módszer az angol anyanyelvűek lenyűgözésére a magyar nyelv kreativitása ügyében, ha eláruljuk, hogy mi a speed bumpot fekvőrendőrnek hívjuk.)

  • A legviccesebb Marvel-filmnek tartják a kritikusok a Thor: Ragnarok című új Marvel-filmet, aminek az eddig kiadott előzetesei is szinte csak a poénokra építettek - egyértelműen meglovagolva a Galaxis őrzői sikerét. Jó, a Marvel eddig is könnyedebb képregényfilmekben utazott, mint a fogcsikorgatás világbajnoka, a DC, de állítólag ebben a filmben nincs is tán olyan jelenet, amiben ne lenne egy poén, kikacsintás vagy vicces beszólás. Ahogy ebben a frissen netre tolt jelenetben is:

    Hazai bemutató: november 1.

  • Marcelo Rebelo de Sousa portugál államfő csütörtökön Santa Comba településre ment, hogy megnézze az erdőtüzek utáni pusztítást. Zokogó idősekkel és leégett üzemekkel találkozott.

    Szerdán lemondott Constanca Urbano de Sousa portugál belügyminiszter, mivel tehetetlen volt a tűzvészekkel szemben, amiben az utóbbi négy hónapban több mint száz ember halt meg.

  • Ez az elegancia kora. Ez nem a vég, hanem a kezdet

    - mondta a 73 éves Carolyn Slade Harden, akit 2017 Ms Senior Americájának választottak a 38. nemzeti Ms Senior America szépségversenyen. 

    Van valami igazán szép az eseményben. Olyan idős nők vettek rajta részt, akik már mindent megéltek, amit csak lehetett: elváltak vagy veszítették el a férjüket, küzdöttek meg a rákkal és egyéb betegségekkel, illetve értelemszerűen megtapasztalták az öregség minden nehézséget. Mégis képesek pozitívak maradni, képesek élvezni az életet, képesek koronával a fejükön táncolni és énekelni a színpadon. Tényleg bebizonyítják, hogy az időskor nem valaminek a vége, hanem valami új kezdete.

    (Via)

  • Credit Danny Clinch 1



    2017. november 11-én, 19:30-tól exkluzív vetítésen lesz látható a Pearl Jam zenekar Let’s Play Two című zenés dokumentumfilmje, eredeti nyelven, angol felirattal. A világszerte mozivászonra kerülő alkotás Közép-Európában csak nálunk, Szlovákiában és Ukrajnában lesz látható. A film a zenekar két teltházas koncertjének krónikája, amiket 2016 augusztusában adtak a chicagói Wrigley Field arénában, a Chicago Cubs baseballcsapatának legendás stadionjában. A két bulira összesen 80 000 jegyet értékesítettek, ami rekord, ennyi fizető néző nem volt még soha abban a stadionban.

    A két este alatt összesen 70 nótát játszottak, ezek közül a filmben 16 szólal meg, lesz az Alive, a Black, a Jeremy és a Better Man is. Eddie Vedder énekes egyébként a környéken született és lelkes Cubs-rajongó, így a Let's Play Two! nemcsak egy szimpla koncertfilm, hanem a 2016-ban 100 éves kihagyás után bajnokságot nyert Cubs és rajongói előtti főhajtás is. Van miért tisztelegni, a győzelmet a város utcáin ötmillió ember ünnepelte.



    A filmet nem egy nagy forgalmazó hozta be Magyarországra, hanem a grunge műfaj legnagyobb hazai fanatikusa és szakértője, Pintér Miklós, aki megkereste a Pearl Jam menedzsmentjét, és tulajdonképpen letrágyalta a vetítést velük, összekapcsolta őket Buglya Zsófiával, az Uránia programigazgatójával, és az 1996-os budapesti koncert után, ha nem is élőben, de ismét egy Pearl Jam-koncertet láthatunk itthon. A filmet négy kontinens 26 országban vetítik egyébként, és 121 perces lesz.

  • 2007 után újra étlapra kerül az ezerdolláros bagel a Times Square-en álló Westin New York hotelben november 1. és december 15. között. Hogy miért kerül a kis péksütemény ennyibe? Mert

    a bagelt fehér szarvasgombás krémsajttal (a kaviár után a második legdrágább étel a világon), goji bogyós rizlingzselével és aranylevél-pelyhekkel szolgálják fel.

    Az ínyenc péksüteményt 24 órával a felszolgálás előtt kell megrendelni, a  bevétel pedig teljes egészében a Szent Apostol leveskonyhának jut.

    (MTI)

  • Éppen elterjedt internetszerte az elmélet, hogy az Utolsó Jedikben Luke átáll a sötét oldalra, és belőle válik majd az új trilógia főgonosza - erre pedig a "bizonyíték", hogy az eddigi filmek poszterein mindig az aktuális gonosz szerepelt a háttérben a főszereplők csoportképe mögött fenyegetően tornyosulva. A nyolcadik rész plakátján pedig ezt a szerepel hogy, hogy nem, Luke tölti be a kompozícióban. Erre Hamill kapásból kitwittelte, hogy:

    Vagyis a Star Warsban MINDIG IS Luke volt a gonosz, és a sztori valójában arról szól, hogy egy árván felnőtt fiú hogyan radikalizálódik, csatlakozik egy fura valláshoz, csapódik egy lázadó csoporthoz, akikkel közösen végül egy több százezer áldozattal járó terrortámadást visz véghez.

  • Bolla Zoltán a hazai art deco legnagyobb tudorává nőtte ki magát, pedig először teljesen laikus módon csak képeket kezdett gyűjteni róla egy Google Plus-oldalán. Aztán városnéző túrákat szervezett a stílus bemutatására, végül készített egy fantasztikus letölthető könyvet, amelynek az első kötete félévvel később meg is jelent nyomtatásban. Nem rég jött ki a nyomdából a második része is, amit meg is kaptam recenzióra (hamarosan olvashattok is róla majd az Urbanistán). A borítékból azonban egy arasznyi kiadvány is kicsúszott az album mellől.

    Mint megtudtam, ez idén nyáron jelent meg, de a szerző annyira szerény, hogy nem akarta elküldeni, mert mittomén. Egészen elkerekedett a szemem, hiszen pont ez az, amire szüksége van egy csomó mindenkinek! Ha valami pörög mostanában városügyben, azok a tematikus séták, és ha valamiről meg vannak győződve az emberek, hogy „na ilyet én is tudnék”, azok megint csak a városnéző séták. Szóval egy ilyen kézikönyv hozzá valódi kincs.

    A Budapest art deco – városnéző séták című kiadványnak pontosan ugyanaz a formátuma, mint Kovács Dániel és Batár Zsolt Szecessziós Budapestjének volt, hiszen egy sorozat következő darabjáról van szó.* A tematika is ugyanaz: belőtték a stílus szempontjából legizgalmasabb területeit a városnak, aztán ezek szerint kialakítva a fejezeteket, nagyon rövid leírásokkal bemutatják az ott található házakat. Ráadásul ez most kétnyelvű lett, minden benne van angolul is. Igaz, a fotóanyag nem ugyanolyan kiegyensúlyozottan erős, mint Batár képei esetében, de ezzel együtt is nagyon jó, nagyon hasznos és nagyon szép kiadvány született.

    Ami ráadásul csak egy kiegészítője annak a munkának, amelyről hamarosan részletesebben is szó lesz majd az Urbanistán, meg amúgy november 2-án a FUGA-ban, ahol bemutatják a nagyközönségnek.

    *Frissítve: Mint arra az Andron kiadó felhívta a figyelmemet, bár a méret és a felosztás is nagyon hasonló, valójában szó sincs a sorozat folytatásáról, ez egy másik kiadó műve. Annyira nem folytatás, hogy van is egy Budapest Art Deco című kiadványuk, szintén Kovács Dániel tollából, mely a formátuma szempontjából igen hasonló, csak évekkel korábban jelent meg.

  • A jelenséget mindenki ismeri, akivel megesett már, hogy a Szigeten valamikor hajnalban, már nem szomjasan olyan országból való fesztiválozókkal haverkodott össze és beszélgetett hosszan, akiknek a nyelvét józanon egyáltalán nem beszéli. Most azonban a tudomány is megerősítette a dolgot a maga módszereivel. A kísérletben 50, német anyanyelvű, hollandul tanuló diák beszélgetett 50 holland anyanyelvűvel, előbbiek közül a fele egy-egy korsó 5%-os sört, a másik alkoholmenteset fogyasztott előtte.

    Amikor a hollandok kiértékelték a beszélgetőpartnereik nyelvtudását, jelentősen jobb átlagos pontszámot kaptak az alkoholt fogyasztók, mint a kontrollcsoport. Érdekesség, hogy maguk a kísérleti alanyok a saját nyelvtudásukat pontosan ugyanolyanra értékelték mindkét csoportban.

    A dolgot lehet azzal magyarázni, hogy az alkohol oldja a gátlásokat, és növeli az ember önbizalmát, ami a kommunikációs képességeinek határozottan jót tesz. Vagy azzal, hogy az egész kísérlet el lett szúrva, hiszen a holland nyelvről közismert, hogy pont úgy hangzik, mintha valaki részegen beszélne németül.

    (via)

  • Akihito japán császár – az egyetlen ma élő császár a világon – 2019 március végén lemond trónjáról fia, Naruhitó koronaherceg javára. Hasonlóra legutóbb több mint 200 éve volt példa, amikor 1817-ben Kókaku császár mondott le, szintén a fia javára.

    Ez egyébként nem egy egyszerű ügy, ugyanis az uralkodóváltáshoz külön törvényjavaslatot kellett elfogadni, Japánban ugyanis a jelenlegi törvények szerint a császárnak élete végéig uralkodnia kell. Az új törvényt egyébként kifejezetten a 83 éves Akihitóra írták és mindössze három évig lesz érvényben, hogy az utána jövő császárok csak úgy ne mondjanak le a császárságról.

    Akihito 1933. december 23-án született, ő Hirohito császár első fia, a világ egyik legrégibb dinasztiájának képviselője, 1989 óta van hatalmon. Érdekesség vele kapcsolatban (legalábbis számunkra), hogy 2002 júliusában ellátogatott Magyarországra, japán uralkodótól hasonlóra soha azelőtt nem volt példa.

    (MTI)

  • Nem lehet elégszer megnézni azt, ahogy a Phoenix Suns játékosai egyszerre megindulnak egy labdaszerzés után a Portland Trail Blazers elleni meccsen. Abban semmi furcsa nincs, hogy mindenki startol, de ilyen szinkronban lenni még gyakorlással sem nagyon lehet.

    bigoka1.gif
  • Képzelje el a szituációt: Svájcban él, tehát vélhetőleg kényelmes, békés élete van. Épp a garázsban ügyködik valamit, leköti kicsit magát, majd egyszer csak a semmiből azt hallja: 

    Vigyázz, kerék! 

    Ez egy elég szokatlan dolog, így hát kikukkant a garázsból, hogy hát mégis mi a franc történik. Erre szembetalálja magát egy 100 km/órával száguldó, 600 kilogrammos traktorgumival, ami egy kisebb meteorként becsapódik a házába:

    A 73 éves Hans Niederhauserrel ez történt meg nemrég, de az anyagi károkon kívül szerencsére senki nem sérült meg. Azt nem tudni, hogyan jött le a kerék a közelben dolgozó traktorról, de a jármű tulajdonosa vállalta a teljes felelősséget az eset miatt.

    (Via)

  • Természetesen a Smells like teen spiritre gondolok, és azon belül is a refrén egyik sorára, miszerint I feel stupid and contagious, vagyis hülye vagyok és fertőző. Ennek apropóján hallgassuk is meg a kilencvenes évek gigaslágerének legújabb feldolgozását, a Postmodern Jukebox a Voice amerikai verziójának tavalyi nyertesével állt össze, és zseniális, alig pár órája került fel a YouTube-ra: 

    Ha bejött a stílus, itt  van még tőlük egy csomó szám, érdemes a mondjuk a Despacitóval, vagy Seven Nations Armyval kezdeni.

  • Emberszabású majmoktól származó 9,7 millió éves fogakat találtak a Rajna egykori medrének területén. Azonban a záp- és szemfogak olyan emberszabású majmok fogaira hasonlítanak, amik 2,9-4,4 millió éve éltek Afrikában, így igazából semmi sem stimmel.

    Nagy talánnyal állunk szemben: sem a korszak, sem a helyszín nem egyezik

    - mondta a leletet bemutató Herbert Lutz, a projekt vezetője.

    A rajnai fogak nem hasonlítanak egyetlen Európában vagy Ázsiában talált lelethez sem, leginkább az Etiópiában fellelt Lucy (Australopithecus afarensis) és Ardi (Ardipithecus ramidus) fogaival mutatnak hasonlóságot.

    A fogakról készített képeket ide kattintva nézheti meg.

  • Van egy hátizsák: úgy lehet megtalálni, hogy Original USB Charging Anti-Theft Backpack. Ezt most szándékosan nem linkelem, mert utána soha többé nem fogja békén hagyni: nekem egyszer feldobta a Facebook, rákattintottam, és kész, vége, utána minden nap ötvenszer belefutottam, egészen addig, hogy jó, oké, tényleg ne a tízéves Fishbone-ban meg a tizenöt éves Budmilomban hordjam a laptopot. 

    Ez a táska pedig azzal reklámozta magát, hogy:

    • sokkal nehezebb kinyitni a cipzárját hátulról (azaz kilopni belőle valamit)
    • egy USB-kábellel közvetlenül a hátizsákról lehet tölteni a mobiltelefont
    • na meg tetszett is

    Szóval jó, megrendelem a világ túlsó feléről, és utána hátha békén hagy.

    De nem.

    Minden rosszabb lett.

    Utána már nem csak a Facebookon, hanem a leveleim között is találkoztam vele, kaptam nagyjából három e-mailt arról, hogy értékeljem a még meg sem érkezett hátizsákom.

    Aztán másfél hónap alatt megérkezett.

    És hogy érdemes-e megvenni ezt a hátizsákot?

    • ha háttal állunk egy tolvajnak, tényleg nehezen fog ebből bármit is kibányászni
    • viszont a 15,4 colos laptop éppen hogy, de kicsit neccesen fér bele (pedig erre van méretezve)
    • ja és az USB-töltő csak egy kimenet a hátizsák oldalán: magát a hordozható töltőt nekünk kell beszereznünk a táskához
    • viszont már hárman is megdicsérték, hogy milyen jól néz ki

    Az Index közszolgálati hátizsákos kiadását látták.

  • A halasi kórház vezetői is igencsak meglepődtek, amikor egyik volt betegük, Wellmann Dieter – akit a kiskunhalasi kórházban műtöttek korábban – azzal kereste meg őket, hogy két kamionra való kórházi felszerelést hozna Kiskunhalasra Regensburg­ból, írja  a helyi Mészáros Lőrinc-portál, a BAON.

    Az ottani kórház leszerelt, de még nagyon jó állapotban lévő eszközeit, sok esetben vadonatúj felszereléseit gyűjtötték össze és hozták el Kiskunhalasra, közölték.

    Száz darab több­funkciós kórházi ágy, matracok, éjjeliszekrények, kerekes székek, új nővér- és orvosi ruhák érkeztek – sorolta Lengyel János, a halasi kórház orvos-­igazgatója. Bár a fideszközeli lap szerint az elmúlt években százmilliós fejlesztések voltak, azért jól jönnek az eszközök.

    Dieter bízik abban, hogy hamarosan újabb segítséggel tud érkezni a dél-alföldi városba, ahova barátaival később is ellátogatnak majd, zárul a cikk.

  • vacuum-1-625x352

    Egészen fura helyeken csapnak fel az új Star Wars film marketingjének hullámai, a Samsung például ilyen robotporszívókat dobott piacra: 

    Vajon ilyenekkel takarítottak réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban a Halálcsillagon is? Biztos jó ötlet egy porszívónak pont Vader nagyúr asztmás hörgését kiadni speciális hangeffektként? Miért kerül száz dollárral többe a vaderes, mint a sima rohamosztagosos? Mi kerül egy ilyen izén 200 ezer forintba (799 dollár)? Megannyi kínzó kérdés.

  • A USS Ford repülőgép-hordozó önmagában is gigantikus konstrukció – százezer tonna a vízkiszorítása –, így nem meglepő, hogy az alkatrészei sem kicsik. Egy nemrég publikált videón bemutatták, hogy milyen, amikor a hajó horgonyt vet.

    A horgonylánc 438 méter hosszú. Egyetlen láncszeme is több mint hatvan kilót nyom, maga a horgony pedig 13 600 kilogramm tömegű. És ez még nem is a kategória rekordere, a Nimitz osztályú hajókon ennél is súlyosabb horgonyokkal dolgoznak.

    A 12,9 milliárd dollárért épített USS Ford a haditengerészet első új osztályú repülőgép-hordozója az elmúlt 40 évben. Hamarosan követheti a USS John F. Kennedy és a USS Enterprise is. A Ford a tervek szerint először 2022-ben hajózna ki.

  • Szóval, tessék:

    Szívesen.

  • ucyg82o3sgb2vh30tvta

    Straight Outta Compton + Snakes on a Plane + az Asylum stúdió összes iszonyú gagyi szörnyfilmje =

    SNAKE OUTTA COMPTON

    És ha megnézi a trailert, tudni fogja, mi fog tarolni az Oscaron legközelebb. Vagyis csak 2019-ben, mert a tervek szerint jövő nyáron kerül a mozikba.

  • Van egy nagyon jópofa Amazon reklám, amiben a kisbaba odavan az oroszlánokért, de nem bírja a család kutyáját. Utóbbi emiatt nagyon szomorú lesz, de a hős családfő megoldja a helyzetet: szerez egy sörényt az ebnek és happy end a történet vége:

    Nem tudom, hogy egy ilyen sörény mennyibe kerül, de aki biztosra akar menni, annak érdemes beszerezni egy csau-csaut. Igaz, picit drága (a hivatásos tenyésztőktől származó, hibátlanul fajta tiszta egyedekért akár 1-2 millió forintot is elkérhetnek), de lássuk be, valahol érthető: