Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Sokan azt hiszik, hogy a rapper és az énekesnő között van egy alá-fölé rendeltség a nagy korkülönbség miatt, de állítják: ez nem igaz.

    L.L. Junior, azaz Lesi László és 18 évvel fiatalabb szerelme, Dárdai Blanka először beszéltek viharos időket is megélt kapcsolatukról a kamerák előtt. A rapper és az X-Faktor felfedezettje úgy mesélik, egy dal írása közben találkoztak először – éppen L.L. Junior második válásának kellős közepén –, s már bimbózó románcuk elején is nagy médiafigyelem övezte őket, pedig igyekeztek óvni magánéletüket. Elmondásuk szerint ezzel nem igazán tudtak mit kezdeni.

    Talán túl nagy falat volt ez nekünk, és ezért jelent meg sok cikk arról, hogy itt viharos minden, mert szerintem mi sem tudtunk lépést tartani azzal, amilyen érzést mi kaptunk az első randin. Egy olyan kapcsolódás volt köztünk az első pillanatban, amit nehéz volt helyre tenni és a hétköznapi életünkbe belepasszírozni. Sok minden történt ebben a két évben

    – magyarázta a Fókusz riportjában a zenész, aki 2022 novemberében posztolt először közös fotót Dárdaival. 

    S bár sokan azt hiszik, hogy a köztük lévő korkülönbség miatt veszekszenek sokat, ez állításuk szerint sosem akadályozta a kapcsolatukat.

    Szerintem sokan azt hiszik, hogy mi a korkülönbség miatt vitáztunk ennyit, vagy emiatt volt ilyen hullámvölgyes a kapcsolatunk. Hogy van egy alá-fölé rendeltség, de egyáltalán nincs. Teljesen máshol tartottunk, amikor találkoztunk. Én éppen kialakítottam az életemet, ő meg rengeteg mindenen túl volt

    – emelte ki a fiatal énekesnő, aki párjával úgy véli: közös életükből sokan csak a csillogást és a luxuskörülményeket látják, pedig meg kellett küzdeniük egymásért. Össze kellett egyeztetniük az életritmusukat is: mivel Juniornak a két gyermekéről, Lacikáról és Liliről is gondoskodnia kell a hétköznapokban, ez közös feladatot jelent a párnak, jóllehet a kislánnyal csak azt követően kezdett el ismerkedni, hogy kimondták Junior válását Körtvélyessy Kingával.

    Egyelőre kétlaki életet élnek, de tervben van nekik, hogy összeköltöznek.

    Szembesül az ember azzal, hogy ott mik a szabályok, apánál mi a szabály, és akkor én vagyok egy harmadik fél, akinek ezekhez a szabályokhoz alkalmazkodni kell. Illetve én is hozom, hogy »ne edd meg a csokit vacsi előtt«. Nekem is ezeket meg kellett tanulnom, mert nyilván nem én vagyok az anyjuk. Nagyon érdekes ebben részt venni nap mint nap, csütörtöktől meg jön az élet. […] Összefolyt az életünk, tehát hiába van külön lakásom – és örülök neki, hogy van –, hétfőtől csütörtökig én ugyanúgy a gyerekekkel vagyok, ugyanúgy ezt az életet élem, ugyanúgy velük vagyok

    – árulta el az énekesnő, utalva arra, hogy hétköznap ún. szülői életmódot folytatnak, hétvégén azonban „éjszakaira váltanak”, mire a zenész közbeszólt:

    Kész feleség, asszony 25 évesen!

    (via rtl.hu)

  • Még az egyik győztessel is fotózkodtak.

    GettyImages-1237036361
    Fotó: Dave Benett / Getty Images Hungary

    Zendaya és Tom Holland még a Pókember-filmek forgatásakor ismerkedtek meg egymással, és lassan több mint két éve alkotnak egy párt, mégis rendkívül keveset lehet tudni a szerelmükről. Ugyan manapság rengeteg híresség szereti kapcsolatát a nyilvánosság előtt megélni, még mindig akadnak olyan visszafogottabb párok – a fiatalabb sztárok között is –, akik románcukat úgy kezelik, mint Zendaya és Holland.

    Az Emmy-díjas színésznő viszont korábban elárulta, tudatosan döntöttek úgy kapcsolatuk elején, hogy a nyilvánosság szeme elől élik majd közös életüket. Éppen ezért, bárhol is tűnnek fel a szerelmesek, paparazzók hada igyekszik mindent megörökíteni róluk. Hollandéket most a BNP Paribas Open férfi döntőjén szúrták ki a Wells Tennis Garden lelátóján vasárnap. Később a nap folyamán Zendaya a női döntő győztesével, Iga Swiatekkel fotózkodott és gratulált neki a győzelméhez.

  • Fotókon a nyaralás.

    DSC5657
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Tóth Dávid február elején beszélt először arról, hogy újra rátalált a szerelem, de akkor a civil foglakozású hölgyről még nem akart többet elárulni. Az egykori Nagy Ő és világbajnok kajakozó mostani kedvese előtt évekig volt szingli, de úgy tűnik, megérte várnia az igazira. A sportoló úgy nyilatkozott, hogy mindketten komoly kapcsolatban gondolkoznak, olyannyira, hogy már be is mutatta szüleinek kiszemeltjét.

    Az olimpikon nem is várt sokáig azzal, hogy nyilvánosság előtt is felvállalja szerelmét, ugyanis közösségi oldalán most először posztolt barátnőjéről. Az egyiptomi nyaralásuk jól láthatóan remek hangulatban telt, melyről rengeteg vidám kép árulkodik. A lapozható Instagram-bejegyzést alább tekintheti meg:

  • Szeretné megfelelően terelgetni az útjukat.

    20221003 0029
    Fotó: Szollár Zsófi / Index

    Kulcsár Edina néhány hete jelentette be, hogy rapper férjével, G.w.M-mel második közös gyermeküket várják. A házaspárnak már van egy közös kislánya, Amara, aki idén májusban lesz egyéves, valamint mindkettőjüknek egy-egy fia és lánya előző kapcsolatukból. Az egykori szépségkirálynő most Instagram-oldalán osztott meg egy bejegyzést, melyben a gyermekei jövőjéről töprengett el, és azon tűnődött, vajon mi lesz belőlük.

    „Annyit agyalok a gyerekeimen... Mi járhat éppen a fejükben? Mi van a kis lelkükben? Mivel tudnám őket segíteni? Nagyon ismerni kell őket, hogy egy szülő megfelelően tudja terelgetni a gyermekét és ez hatalmas felelősség. Sokszor talán túlságosan is sokat agyalok rajtuk”– írta posztjában az influenszer, majd arra is kitért, ő mikben látja a gyerekei erősségeit.

    „Medox jelenleg azt mondja, hogy építész lesz és tudom, hogy meg is van hozzá a kellő esze, de Nina már sokkal nehezebb lesz. Jelenleg azt mondanám, hogy modell vagy színésznő lesz, de nyilván nagyon örülnék ha valami másban is gondolkozna. Egy biztos, hogy kellően törtető és talpraesett ahhoz, hogy elérje majd amit szeretne”