Emma
3 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kemény munka zajlik ma a Szejmben, legalábbis a Notes from Poland Facebook-oldalára felkerült kép alapján, amelyen Jarosław Kaczyński éppen egy macskahatározó atlaszt lapozgat elmélyülten:

  A jelenetről egy videó is felkerült Twittere, eszerint a lesifotó valódi, a parlamentben a Jog és Igazságosság színeiben ülő korábbi miniszterelnök tényleg a cicás könyvet bújja. Mennyivel jobban járt a mellette ülő képviselő, aki nem valószínű, hogy sokkal szakmaibb dolgokkal van elfoglalva épp, de ezt senki nem teszi szóvá, mivel az okostelefon hátuljára nincs kiírva. 

 • Hiába erőlködik Pécs, Győr, Szeged, Nyíregyháza – Debrecennél nagyvilágibb vidéki nagyváros nincs széles e hazában. Nemcsak mozgólépcső és villamos és trolibusz, de most már óriáskerék is van, és nem akárhol, a Kossuth Lajos téren, Kossuth Lajos szobrától egy karnyújtásra, a református Nagytemplom előtt! #DBRFCN #DEBRECENEYE #NYENYENYE

 • kép.png
  Fotó: Olvasónk, Dániel

  Ismerjük a hatalmas leárazásokkal kecsegtető ajánlatokat, amikért lassan már itthon is sorban állnak reggel az emberek, de mi lesz a kisebb spórolást ígérő lehetőségekkel?

  Az eMAG megadta a választ: 65.716 forint helyett 65.715 forintért árul egy okostelefont.

 • Egyévesek lettek a debreceni négyes ikrek:

  Az ikrek születésének több érdekes mozzanata is volt: Flóra, Jázmin, Boglárka és István édesapja maga is négyes ikrek egyik tagjaként született harminc évvel ezelőtt a debreceni klinikán. Ráadásul a mostani szülést levezető Póka Róbert akkor is az orvosi csapat tagja volt. Sőt, bár félmillió terhességre jut egy-egy négyes ikerszülés, de többnyire lombikprogram eredményeként, a 3 lány és a kisfiú azonban természetes úton fogantak.

  A különleges esetről itt írtunk bővebben.