Cecília
3 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Így néz ki Los Angeles a Hálaadás estéjén a legsúlyosabb forgalmi dugókkal.

 • Ha az ember megnézi ezen a képen a KRESZ-táblát, pontosan tudja, mi a dolga: elsőbbséget kell adnia az egyirányú utcában, mielőtt balra nagy ívben kikanyarodna, a jobbról érkező forgalomnak. De mit tegyen az ember, ha jobbról nem forgalom érkezik, hanem két tahó parkoló, akik elzárják az útját?

  taho tata

  A Tatán készített fotót beküldő Krisztián megjegyezte egyébként, hogy a képen nem egy rendkívüli eset szerepel, „rendszeresen beállnak annak ellenére hogy még a táblák is ott vannak”.

 • Feltéve, ha elismerték valaha a Szerbiából kiszakadt országot – írta a B92.net a szerb külügyminiszter nyomán. Ivica Dacsics nyilatkozatát erősíti, hogy Az afrikai állam kormányfője korábban Belgrádban járva vitatta, hogy volt ilyen hivatalos dokumentum. Koszovó erre gyorsan bemutatta azt a fénymásolatot, amelyen a korábbi elnök aláírása állt. Ennek a hitelessége vitatott, mindenesetre ezt a dokumentumot Bissau-Guinea most hivatalosan visszavonta.

  Egy hónappal ezelőtt Suriname gondolta meg magát Koszovóval kapcsolatban. Igaz, Pristina ezt is vitatja, arra hivatkozva, hogy a dél-amerikai országból Szerbiának küldött irat szerint Suriname visszavonja „Koszovó és Metohija” nevű ország elismerését. Márpedig, „Koszovó és Metohija” nevű ország nincs, így a visszavonás nyilván nem érinti Koszovót.

 • Olvasónk, László küldte el ezt a rövidke videót, amin szerinte az látszik, hogy lerobbant az egyik metrópótló az Árpád hídnál, és mögötte feltorlódtak a buszok. Tíz perc után tudták kikerülni a többiek.

  Kérdést küldtünk a BKV-nak, amint válaszolnak, kiegészítjük a cikket.