Hortenzia, Gergő
3 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Török hekkercsapat törhette fel a Dél-alföldi Közlekedési Központ honlapját, a dakk.hu-t. Egyik kollégánk szerint "bármilyen volt előtte, most sokkal jobb, zenél meg minden". És tényleg, az oldalon futó szitárzene és a kántálás egész kedves.

  Itt egy összehasonlítás, hogy nézett ki a honlap a hekkelés előtt és után:

  hh

  Most itt a lehetőség, szavazzon! Önnek melyik dakk.hu tetszik jobban?

  Mit gondol?

  • 11
   Én mindig a viccesnek szánt harmadik opciót választom az indexes szavazásoknál.
  • 7
   Nekem az új verzió jobban tetszik.
  • 0
   Én az eredeti dakk.hu-t kedvelem.
 • Idén is megszervezik az Add Tovább nevű kezdeményezést, ami arról szól, hogy összegyűjtik országszerte gyermekotthonokban vagy nehéz körülmények között élő gyerekek karácsonyi kívánságait, amiből készül egy internetes adatbázis, amiből mindenki kiválaszthatja, hogy melyik gyerek karácsonyát szeretné szebbé tenni. A szervezők pedig gondoskodnak róla, hogy az összes ajándék, szépen becsomagolva eljusson a rászorulókhoz.

  Az Add Tovább 4 éve 60 gyerekkel indult, mostanra pedig már eljutottak oda, hogy 500 gyerek kívánságát sikerült közösen teljesíteni.

  Az ajándékokat december harmadikán a Kioskban gyűjtik össze, ahol egy nagy közös csomagoló bulit rendeznek. Az akció részleteiről a honlapon vagy Facebook oldalukon lehet további információkat szerezni.

 • ghfd

  Nem sokat tudunk erről a videóról, csak annyit, hogy a sofőr egy kamionok elől lezárt útra hajtott fel, ahol pont az erős szél miatt  volt kamionstop. A mögötte haladó járműből vették fel, ahogy minden vitorlástehetségét összeszedve próbálja az úton tartani a 4 kerekét. 

 • Szombaton az előrejelzések szerint csak 20 fok lesz Habarovszkban, de az orosz bajnokságban ennek ellenére is megrendezik az SKA Habarovszk és a CSZKA Moszkva mérkőzését. Sőt, a szeles időjárás miatt még a ténylegesnél is néhány fokkal hidegebbnek tűnő időben lépnek majd pályára a játékosok, de mindkét csapat készen áll.

  Hétfőn egyébként az SKA hasonló körülmények között fogadná a Lokomotiv Moszkvát, ami viszont már kérvényezte, hogy helyezzék át a mérkőzést Szocsiba, mert szerintük komolyan veszélyezteti ez a hideg a játékosok egészségét. (Lenta.ru)