Cecília
3 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Három ígéretes magyar sportolót jelölt három mentor: Darnyi Tamás, Kovács Katalin és Majthényi Szabolcs.

  A Szentkirályi Tehetségprogram keretében egymillió forintos támogatást is kaptak.

  szentkiralyi tehetsegprogram nyertesek 2017
  • Németh Nándor, úszó
  • Varga Ádám, kajakos
  • Benyó Máté, vitorlázó

  A pénz mellett ők lesznek az ásványvizes palackokon.

 • Hamut és füstöt lövell magából az indonéziai Bali szigetén magasodó Aung-hegy, amely kedden egy kisebb kitörést már bemutatott, de még nem biztos, hogy nyugvó szakaszba ért.

  Sosem aludt ki igazán, legutóbb 1963-64-ben tört ki, a modern Indonézia történetének legnagyobb vulkánkitörését okozva. Másfél ezer ember vesztette életét.

  Szeptember óta a szeizmikus mozgásokból tudható volt, hogy ismét aktívabb fázisba kapcsolt a hegy. A hatóságok 122 ezer embert evakuáltak a környékről az ötezer négyzetkilométeres, több mint 4 millió ember lakta szigeten. Kedden újabb ezrek hagyták el a vulkán környékét, az első, de egyelőre csak kisebb mértékű kitörés után.

 • Judit szerda délután volt a MOM Parkban, az egyik legelegánsabbnak tartott budai bevásárlóközpontban, annak parkolójában lőtték ezt a képet. Azt hiszem, a Mercedes sofőrje kihozta a maximumot ebből a helyzetből.

  mompark
 • blikk-viszkis

  Ne is kerülgessük a forró kását, a Blikk szerint a Viszkis rabló nem akkor ment mindenen túl, amikor fegyverrel földre kényszerített pályafutása során több száz embert, elrabolt vagy százmillió forintot, megszökött a börtönből, pisztollyal fejbe vert egy biztonsági őrt, hanem akkor fajult el igazán a balhé, amikor azt mondta Vujity Tvrtkónak, hogy a szemében ő egy hiteltelen senki.

  Egy hiteltelen senki!!!!

  Élnek még, vagy elvitte önöket a szívinfarktus?