Olivér
1 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 23770238 10155278789613299 984975821 o.png

  Nem tudni, hogy a UPC elektronikus műsorújságját vagy mi a pöcsömet ki szerkeszti, de azt igen, hogy a Csillagok háborúját SOHA nem látta. 

 • Megvan az a jelenet, amikor Walter és a Töki szembesítik Larryt az elhagyott házi feladatával? Nem részletezzük, a végén két autót is szétvernek, a Tökiét ráadásul félreértésből, pedig addigra már épp elég elég baja van szerencsétlennek.

  Hasonló események játszódhattak le idén áprilisban Pécsen, ahol egy férfi alaposan helybenhagyott egy utcán álló kocsit, amit előző nap vett a tulajdonosa. A Baranya megyei főügyészség közleményéből nem derül ki, miért kezdett ámokfutásba a vádlott. Talán azért, mert a lakása elé parkoltak vele.

  Két felvonásban betörte az autó fényszóróit, a jobb hátsó lámpáját, az első és a hátsó szélvédőt, végigkarcolta a jobb első sárvédőt és az ajtókat, a gumikat pedig kivágta. A számonkérésre pedig azt válaszolta: „mindjárt lemegyek, és nemcsak a kocsidat töröm szét, hanem téged is”.

  Vége.

 • Én mondjuk nem tudok emlékezni, mert nem voltam ott, ha ha, viszont elkészült a hivatalos aftermovie, amin biztos majd egy csomó ember kiszúrja magát:

  December 7-én bejelentenek majd pár nevet a 2018-as Balaton Soundról, és aznap lehet majd olcsóbb jegyeket is venni korlátozott számban.

 • Színre lépett a Fidesz főgonosza.