Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Tenerifén vették fel a különleges kisfilmet.

    Könnyen lehet, hogy édesapja nyomdokaiba lép Tomán Szabina és Árpa Attila lánya, Amira, aki jelenleg is animáció és mozgógép szakos középiskolába jár. Bár a tinédzsernek egyelőre nincsenek konkrét tervei jövőjét illetően, úgy érzi, hosszútávon is érdekli őt a filmezés világa, így ezen a vonalon szeretne tovább tanulni is.

    A gyakorlást azonban addig sem felejti el: legutóbb egy iskolai projektet forgatott színész-producer főszereplésével.

    „Egy vágás nélküli filmet kellett készítenie, ez volt a feladat. Törte a fejét egy ideig, de valahogy nem jött az az ötlet, amelyet meg akart valósítani. Közben – mivel nagyon sűrű lesz a következő időszak – elmentünk apukámmal és a párjával négyesben Tenerifére, ahol aztán az egyik este megint szóba került, hogy vár rá ez a feladat. Mondtam neki, hogy akkor készítsük el itt, ez legalább egy különleges helyszín” – mesélte a Blikknek Árpa, aki elárulta, végül egy tengerparti palacsintaárus láttán szállta meg az ihlet gyermekét.

    „Tenerifén szinte mindenki 3-4 kerekű elektromos kiskocsikat használ. Mi is kipróbáltuk, végül az lett úgynevezett fahrt, a kamerát mozgató szerkezet. Amikor a jelenetben én ellopom a palacsintát és elkezdek futni, Amira ült a kiskocsin egyik kezében a mobillal, amellyel felvette az egészet, a másikkal pedig vezetet” – folytatta a színész, hozzátéve: lánya kerek perec megmondta neki, ha egy-egy ötlete, javaslata nem tetszett neki.

    „Kaptam tőle segítséget, de azért ragaszkodtam a saját elképzeléseimhez, az egész filmet én csináltam” – támasztotta alá Amira is.

  • Kirobbanó formában van.

    Demcsák Zsuzsa a Best magazinnak mesélt az életmódváltásáról, amit elsősorban egészségügyi okok miatt lépett meg. Néhány éve ugyanis sokan aggódtak a drasztikus fogyása miatt, mert ebben az időszakban vált el előző férjétől, így azt hitték ez lehet az oka. Pedig valójában az orvosok súlyos pajzsmirigy-alulműködést állapítottak meg nála, ezért döntött a váltás mellett.

    Megvan az az állapot, amiben az én testem a legjobban érzi magát. A kulcs a tudatos táplálkozás és a mozgás. De az egyensúlyt vitaminokkal, táplálék-kiegészítőkkel érem el, és azokkal a méregtelenítő kúrákkal, amiket rendszeres időközönként beiktatok az életembe. (...) Önmagában egyetlen méregtelenítő – legyen az kapszula vagy shake – sem ér semmit, ha mellette nem figyelünk oda arra, mennyi folyadékot iszunk, hogyan táplálkozunk, mennyit edzünk.

    – mondta a tévés, hozzátéve: nem akar senkit sem elkeseríteni, de nem létezik olyan csodaszer, amitől ötvenkilósak és húszévesek leszünk.

    Bár a Farm VIP háziasszonya már tudatosabban éli az életét, azt is elárulta a lapnak, hogy ez nem jelenti azt, hogy mindennap edzene, de kialakult nála egy rendszeres rutin.

    „Nem edzek minden áldott nap, ahhoz én túlságosan hedonista vagyok, de heti két-három alkalommal igen. Hétvégén pedig rendszeresen. Már kora reggel futócipőt húzunk a férjemmel, és általában épp akkor érünk haza, amikor ébredeznek a gyerekek. Tehát fitten indul a napunk, aztán állok is be a konyhába palacsintát sütni a családnak reggelire. Merthogy a mi háztartásunkban van fehér liszt és cukor is. Persze az már más kérdés, hogy én nem fogyasztok belőle” – idézi az nlc.hu a műsorvezetőt.

  • Nem is akármilyen okból mondja ezt.

    Marics Peti, aki hamarosan Zsákbamacskaműsorvezetőjeként debütál a TV2-n, nem titkolja, hogy szereti szerencsejátékokat, sőt: évekkel ezelőtt egy vállalkozást is épített erre. A Valmar énekese néha-néha még rak Tippmixet, jóllehet ezzel a játékkal már nagyot is bukott. 

    Mi volt a legnagyobb tét, amivel játszottam eddig? Hát, volt már ilyen 5 kiló körül... Tudom, az sok, de ez akkor volt, amikor az AS Roma itt játszotta az Európa-ligának a döntőjét. Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni, hogy a kedvenc csapatom Budapesten játszik, ráadásul egy ilyen meccsen, szóval akár a házat is feltettem volna rá. De jó, hogy nem tettem, mert az a mix elcsúszott...

    – vallotta be a Borsnak Marics, aki kedvenc csapataira régen rendszeresen fogadott, de nem mindig állt mellé a szerencse.

    „A legnagyobb nyereményem az körülbelül 250 ezer forint lehetett. Én sosem voltam olyan csávó, aki milliókat eljátszik. Régen, amikor nem volt pénzem, akkor ugyebár azt kockáztattam, hogy marad-e valami, vagy nem... Akkor alkalmi munkákból kerestem meg a kis zsebpénzemet, és előfordult, hogy a végén egy fillérem nem maradt.”

  • Egy héttel ezelőtt teljesen spontán döntött az élő adásban történp coming out mellett.

    szekergerg
    Fotó: RTL

    A Reggeli pénteki adásában váratlan bejelentést tett Szekér Gergő: az X-Faktor és a The Voice korábbi versenyzője őszintén beszélt arról, a férfiakhoz vonzódik, megunta ugyanis, hogy állandó félelemben és hazugságban kellett élnie. Most visszatért az RTL napindító műsorába, Peller Anna és Szabados Ágnes kérdésére pedig elárulta, egyáltalán nem volt megtervezett a coming out, csak spontán jött az ötlet, ahogy főzés közben többször is párjaként hivatkozott kedvesére.

    „Már egy ideje bevezettem azt, hogy páromnak hívom a páromat, aki igen, egyértelműen egy fiú, pont azért, hogy ne hazudjak, önazonos maradjak, de mégis kimondjak valamit. És ezen gondolkoztam, hogy ez engem borzasztóan zavar, észre sem veszi az ember ezt a terhet nagyon sokáig” – kezdte az énekes, hozzátéve: előtte főleg attól félt, több felkéréstől, munkától is elesne, ha kiderülne, meleg, hiszen saját baráti is tapasztaltak már hasonlót, de ő is került már kényelmetlen szituációba emiatt.

    Mi is, anno amikor menedzsmenttel voltam, ki kellett találnunk sztorikat arra, hogy én egy hetero énekesnek legyek feltűntetve. Ez borzasztó nagy hazugság volt, és nagyon kellemetlen volt számomra. De úgy gondoltam, hogy vállalom ezt a szerepet annak érdekében, hogy tudjam csinálni a saját zenémet. Nekem ez egy áldozat volt, és azt gondoltam, hogy az áldozatok természetesek

    Szekér a műsorvezetők kérdésére beszélt arról is, milyen pozitív visszajelzéseket kapott eddig coming outja kapcsán.

    „Őszintén, amióta ez megtörtént én úgy vettem észre -de lehet, hogy egy buborékban élek-, hogy eddig nem történt semmi olyasmi, ami az én hátrányomat szolgálta volna. És egy picit meg is lepődtem, nekem is voltak prekoncepcióim. (...) Viszont pont az ellenkezője jött rengeteg kommentben és nagyon sok üzenetben, és borzasztóan boldog voltam tőle.”