Belföld

40 forint a választó kilója Zuglóban

2006. szeptember 14., -

Éhes a nép, de legalább szerencséje van. Vannak ugyanis nagylelkű politikusok, akarjuk mondani, egyszerű emberek, akik nagyszerű tettekre képesek, és nem tétlenkednek. Krumplira vágyik? Szavazzon a Fideszre. A halra gerjed? Bökjön az MSZP-re!

Itt van például Rátonyi Gábor, Zugló (Budapest, XIV. kerületének) polgármestere, aki a 40 forintos krumpliért fogott össze a választókkal. Mit krumpliért? Burgonyáért, ráadásul - ez csak természetes! - első osztályú, télálló áruról van szó! Ráadásul nem a postaládákat eltömítő reklámújságokat kell átböngészni a háziasszonynak, hogy ráleljen a nagy találatra, a kis méretű szóróanyagból egy pillantásra kiderül a lényeg.

A fideszes polgármester szombaton délelőtt 9 órakor a Bosnyák téren árulja majd az olcsó krumplit, az időzítéshez csak gratulálni tudunk, hiszen ekkor tetőzik a zöldségpiaci csúcsforgalom. A Fidesz-zöldség ráadásul a piaci ár (80-100 ft) fele.

Molnár Gyula és a pontyok

De nehogy azt higgye valaki, hogy a szocialisták annyira materialisták lennének, hogy csak megszorítanak. Bibliai gesztussal kontrázik a krumplira az MSZP-s Molnár Gyula, aki három mázsa ponttyal teríti be Újbudát (XI. kerület) egy szombati halászléfőző-verseny alkalmából.

És, hogy senki ne zabálja magát halálra, az evés-ivás mellett egészségügyi sátrakban lehet ellenőrizni a szív működését, a vércukor szintjét.

N;
hirdetés
N;