Belföld

Rogán Antal kitüremkedése

2006. október 9., -

Nem kenyerünk az útszéli poénkodás, de nem tudtuk nem észrevenni, hogy a Jobboldal Reménységének, az V. kerületben polgármesteri címet szerző Rogán Antalnak valami kitüremkedett nadrágjából, amikor kampányfüzetéhez készült fotóhoz pózolt. Vajon hozzájárult-e a méretes lóláb a sikerhez?

Rogán Antal V. kerületi kampányfüzete

Szeretik-e a női szavazók a férfiasságot egy férfi politikusban? Számít-e a bizonytalan szavazóknak a méret? Egy tenyészcsődörnek van-e nagyobb esélye vagy egy hunyorgó könyvmolynak, ha a választókat kell meggyőzni arról, kinek a kezében állna jobban a demokratikus népképviselet?

A választ természetesen nem tudjuk, csak sejtjük, hogy a választási kampány sem esik messze a marketing fájától, és a fiatalabb, a nagyobb és a szőkébb jelölt helyzeti előnnyel indul. Elméletünket csak alátámasztja Rogán Antal választási győzelme a Belvárosban.

A Jobboldal Reménységének kampányfüzete - ha eltekintünk a deréktáji kitüremkedéstől, akkor is - alig szándékoltan csinál csődört Rogánból: a tetterős férfi nemcsak művelődik, biciklizik, focizik, miközben félkézzel gyereket nevel, de feleség híján minden 20 és 50 év közötti női szavazója potenciális pasija lehet.

Hogy a képen látható erekció a csúcs előtt vagy után lett megörökítve, azt - akár Rogán politikusi karrierjének esetében - nehéz eldönteni.

N;
hirdetés
N;