Belföld

A munkanélküliek Armadája

2006. február 3., -

Az Armada Színész- és Modellügynökség adatbázisából bukkant elő a négy éve egyre rosszabbul élő munkanélküli, akivel a Fidesz a foglalkoztatási helyzet gyalázatos romlását demonstrálja. Az MSZP ráharapott a témára.

A 400 ezer munkanélkülit reprezentáló munkásember, aki családjával "egyik napról a másikra él", mióta nincs munkája, az Armada Színész- és Modellügynökség adatbázisából került a Fidesz "valódi elszámolás" kampányába. A fotómodell az ügynökség amatőr 36-45 éves férfi kategóriájának kínálatában található.

Lehet, hogy a rendszerint alkalmi megbízásokra szerződtetett amatőr modellek is valódi munkanélküliek két fotózás között, de ha már annyira sok a reményvesztett vidéki pénztelen fiatal az országban, megdobhattak volna közülük egyet a reklámszereplésért járó pénzzel.

A magyar parasztokat amerikai traktorokkal ábrázoló MSZP persze azonnal ráharapott a Fidesz álmunkanélkülijére. Simon Gábor, az MSZP országos választmányi elnöke így ragadta meg a történet lényegét: a Fidesz hamis statisztával és hamis statisztikákkal ígérget.

N;
hirdetés
N;