Belföld

Családi csatározások Katona Kálmán bajsza körül

2007. október 9., -

Családi nyaralásán kérdezgették Katona Kálmán MDF-es politikus lányai, milyen is lehet édesapjuk a több mint két évtizede növesztett bajusz nélkül, hiszen nekik nem volt módjuk szőr nélkül látniuk szülőapjukat.

Katona felesége azt fejtette ki a hirtelen támadt kupaktanácsnak, hogy bajusz nélkül is jóképű, Katonának nem is kellett több, rögvest megszabadult arcszőrzetétől, ami óriási derültséget váltott ki, mivel huszonöt év alatt nem érte nap bajszának helyét, így ott teljesen hófehér volt a bőre.

Fotó: Barakonyi Szabolcs

Azóta olykor elkezdi visszanöveszteni, de aztán mindig újra és újra levágja. Katona Kálmán azt mondja, egyik lánya bajuszpárti másik lánya nem, felesége visszanövesztetné férjével az arcszőrzetét, anyósa viszont azt fejtette ki, ő sosem szerette a bajszos palikat.

Itt tart a bajusz-gate, amiből Katona Kálmán már nem jöhet ki jól, hiszen vagy egyik családtagjának kedvez bajusza újranövesztésével, vagy egy másiknak, aki nem szereti a szőrt.

Hogyan jobb?
 1271
 1288

A parlament folyosóján mindenesetre felidézte A bajusz című filmet, melynek főszereplője egy váratlan pillanatban megszabadul bajszától, ám ez nem tűnik fel senkinek, még a feléségének se, ezért visszanöveszti a szőrzetet. Mire olyan a film végén, mint az elején a felesége javasolja: most akkor próbálják meg bajusz nélkül.

N;
hirdetés
N;