Belföld

Te jó ég, Zsuzsa egy tehetség!

2007. április 20., -

A cardiffi bukta egyetlen és legfontosabb hozadéka a magyar nemzet számára, hogy zárt ajtók mögött kiderült, Demcsák Zsuzsa mégiscsak alkalmas lett volna kormányszóvivőnek. Gyurcsány Ferenc vonta le a tanulságot, sajnálja, hogy ilyenné alakult az ország, ahol a tehetség ennyire nem számít.

Gyurcsány Ferenc korhol. Cardiff kapcsán az országot. Egy félmondattal osztja ki blogjában a népet, mert Demcsák Zsuzsából nem lehetett kormányszóvivő.

"A szervezők Demcsák Zsuzsát kérték föl a magyar prezentáció szóvivőjének, háziasszonyának. Zsuzsa lenyűgöző teljesítményt nyújtott. Könnyeden, elegánsan, szép angolsággal, olyan természetességgel mozgott a színpadon és irányította az eseményeket, hogy nyugodtan mondhatom, mindenkit levett a lábáról. A labdarúgó vezetőket és az újságírókat is. Az élet sokszor igazságtalan. Talán mondanom sem kell, hogy a prezentáció után sokan úgy jöttek oda hozzám, hogy 'te jó ég, ha tudták volna, hogy ilyen tehetséges ember'. És hogy most már úgy látják, nagyon is alkalmas lett volna szóvivőnek. Nem akarom eltitkolni, kifejezetten sajnálom Zsuzsát, meg egy kicsit magunkat is, hogy ilyenné alakult az ország."

Ferenc, mi másra hívhatnám fel a figyelmed Cardiff kapcsán, mint arra, hogy én is sajnálom Zsuzsát. Soha nem vontam kétségbe, hogy jó háziasszonya lenne lottó-shownak, EB-prezentációnak, bárminek. Abban is bíztunk mindvégig, hogy tényleg kitűnően megállja a helyét angol nyelven is. Csak hát a Koszi-klán, azt nehéz feledni. Drága barátom, tegyük a dolgunkat.

Maradok tisztelettel, az ország

N;
hirdetés
N;