Belföld

Gyurcsány bizonyítottan azonos Jézus Krisztussal

2007. szeptember 7., -

Köszönjük minden résztvevőnek, nekik is, nekünk is nagy móka volt a Gyurcsány-klán Photoshopverseny. A feladat az alant látható, önmagában is sokkoló, a kormányfő pekingi útja közben készült MTI-fotó továbbgondolása volt. A képről ezt írtuk a Turulban, olvassák el, ha eddig nem tették, aztán nézzék végig a versenyműveket!

Kezdjük akkor a mi személyes kedvenceinkkel, aztán nézzük végig, milyen környezetben képzelték el legszívesebben a Photoshop-művészek a Gyurcsány házaspárt, a tolmácsot, és a figurát, aki vagy Benda László, vagy Yoda mester, vagy a kockacukrára váró Farkasházy Tivadar! Előbb persze vizsgálják meg még egyszer az eredeti képet! Ez tehát NEM vicces grafika.

Egyik legnagyobb kedvencünk a sikeres egészségügyi reform utáni, európai és bolykóközi értelemben vett Magyarországon találja a miniszterelnöki párt, tolmácsukat, illetve a szárnyalásra mindig kész Hiller cyberminisztert. A politikai kupaktanács mögött egy nem humanoid választópolgárok ellátására is felkészült, súlyponti kórház látható.

Természetesen kizárólag sci-fis ihletésű jelenetek fognak lentebb sorakozni, ezért is jelentette az üdítő változatosságot Mihály munkája, ami arról beszél az értő szemnek, hogy milyen nehéz, ugyanakkor szórakoztató feladat lenne a kormányzati kommunikáció, ha a lényegi döntések varázsgomba hatása, nem pedig egy kiszes zászló alatt születnének.

Mihály alkotása

Gyurcsányné Dobrev Klára valódi szerepének tisztázása, a tolmácsnő igaz lényegének megvilágítása, és az elegáns grafika a mezőny egyik legjobbjává avatták nagynatter munkáját.

by nagynatter

A néppárti értelemben vett elszántság annyira sugárzott az eredeti képről, hogy a jelenet szinte kiáltott a lövöldözősjátékos-FPS-es értelmezésért, íme egy, melyen Lara Croft Klára különösen jól sikerült.

pete grafikája

A Turul mindig kapható egy kis primitívkedésre, úgyhogy ezen a képen fennhangon ünnepeltük a kínai kosztümös Gergényi exfőkapitányt.

A dicsőség papplacié

Primitívkedés kategóriában a Ferinátornak sem kell szégyenkeznie, a nyers grafikai megvalósítás is direkte adekvát fogás.

Batou munkája

Vagy mégis Marcell nyerje a primkó kategóriát? Nehéz eldönteni, nevetgélni annál könnyebb.

Marcell bitművészete

Hull a barna eső, ezúttal egész viccesen, a tolmácsot fennhangon ünnepeltük, és grafikailag kifejezetten szerettük a nürnbergi ihletésű grafikát, amitől persze értelmiségi aláírásgyűjtés formájában fogunk elhatárolódni.

papplaci digitális alkotása

A magyarság jövője a Mátrix - Men In Black - Star Wars - Csillagkapu - Starship Troopers - E.T. hatszögben keresendő

Favoritjaink után jöjjön a mezőny, tematikus bontásban. A grafikus kedvű olvasók legnagyobb csoportja elégedett volt az eredeti posztban felvetett Gyurcsány=Neo=Jézus egyelettel, és Mátrixos környezetbe helyezte a baloldal reménységeit. Íme a Mátrix-klónok.

Kifejezetten meglepő, hogy Ferenc miniszterelnök testvérünk papos gesztusai és Neo-fixációja ellenére ez az egy alkotás nyúlt vissza az egyházművészeti gyökerekhez.

R. Tamás képe
Kmg42 alkotása
R. Tamás grafikája

Csillagok háborúja

Az első darab nem fajtiszta, hanem fúziós, Man In Black-es, Mátrixos és Star Wars-os elemekkel. Klára asszony príma fejfedője miatt soroltuk ebbe a kalapba.

balázs grafikája
Batou munkája

Csillagkapu

A Túloldalon farkas a bárány mellé feksszik, csupa konszolidált jobboldali fogalmaz meg konstruktív kritikát, a társadalom megérti, hogy ő ugyan hülye, de Ferenc intergalaktikus megoldásai rövid zökkenők után olyan fejlődést fognak gerjeszteni, hogy az Alpha Centauri adja a másikat.

Gyurcsány ori hírnöknek öltözve, amint fanatizál - mondja művéről a szerző, cgod
Ez is cgod műve

E.T.

A jövőbe mutató gyurcsányi ujjmozdulat többekben idézte fel a Földön rekedt kis űrnyomoroncot. Az alsó képen ET Ferenc Matejka Zsuzsa következő patikájának a helyét jelöli ki világító ujjával.

Péter képe
Kikivas, a szerző ennyit írt mellé: Haza!

Men In Black

L. Zoltán grafikája
Mongo plakátja

Starship Troopers

Egy ilyen meggyőző házaspár kedvéért még a rémisztő űrrovarokkal is felvennénk a harcot.

Anyecs műalkotása

Vegyes politikai felvágott

nobara munkája

Még vegyesebb vegyes felvágott

G. Gábor képe
Ezt Antione rajzolta géppel
Ez is Antoine munkája
sergeant gyurcsány vs mutáns cyborg-zombik by ehhe ehhe
N;
hirdetés
N;