Belföld

Kósa Lajos kíméletlen a nőkkel

2007. március 29., -

Miért tartja ferdén a fejét Dávid Ibolya? Volt-e botoxkezelése Lendvai Ildikónak? Milyen tigris Gyurcsány Ferenc? Hol kel fel a Nap? Henrik kérdez, Lajos válaszol.

Gyurcsány Ferenc papírtigris. Orbán Viktorral akkor is jóban lehet lenni, ha mást gondol a világról. Egyebek közt ilyeneket tudhatni meg a Szulák-show-ba készülő Kósa Lajostól, aki most a Playboy magazinnak kérdező Havas Henriknek adott interjút. Az ország tanár ura elégségesnek tartotta, ha felmondja az ábécét, hátha minden betűről eszébe jut valami Debrecen polgármesterének.


A rettenthetetlen Kósa Lajosnak tisztességes a beszédkészsége, néha humora is van, úgyhogy egy-két idézhető mondatot össze bírt hozni. Újdonság is akad, nagyjából egy, mi eddig nem tudtuk, hogy a lehetséges Orbán-utód ősfideszes nemcsak szereti, műveli is a jégkorongot. Családját, feleségét, lányait egyenesen imádja Kósa, a legszívesebben együtt nyaralnak. Nahát. Ezenkívül hisz istenben, noha nem jár templomba, sőt körmenetre sem, mivel református.


A nők, azaz a nők - köztük mindenekelőtt VV Nóci címlaplány - fotói közé keveredett Kósa mintegy mellesleg elég kíméletlenül kiosztja a nőket. Elsősorban Dávid Ibolyával, másodsorban Lendvai Ildikóval teszi ezt. Ibolyáról elmeséli, nem azért tartja ferdén a fejét, mert gondolkodó ember, hanem mert volt egy csúnya balaesete. Ildikóval kapcsolatban meg az a kérdés szerinte, hogy tényleg volt-e botoxkezelése, vagy sem.


A jövő, az titokzatos. Idézünk: "Gondolom, nem meglepetés, hogy 1956. október 23-án az első tüntetés Debrecenben volt, reggel fél kilenctől. Tehát keletről kel fel a Nap."

N;
hirdetés
N;