Belföld

Gyurcsányért rajonganak a rendszergazdák

2007. május 28., -

Kissé elavult mátrixhangulat meg vicces flashanimáció. A rendszergazdák Gyurcsány mellé állnak, és egy rajongói oldalon demonstrálnak.

Még hogy csak a remegő kezű kisnyugdíjasok rajonganak Gyurcsányért! Hát össze tudnak ütni ők egy olyan intrót, amiben a géphangú Neo felkínálja a piros és a narancssárga kapszulát? Vagy egy vicceskedő flashanimációt, amiben a South Park kanadai figuráihoz hasonlóan felmetszett szájú, jaj de aranyos Gyurcsány, előadja az őszödi beszédet? Látják ők olajozott Rambónak a miniszterelnököt?

Nem, ehhez a Balatonőszödi Felszabadító Front kellett, ami minden bizonnyal baloldali rendszergazdákból áll, akik már megunták, hogy két pizza közt a kuruczinfó biztonsági hibáit keresik mindhiába.

A szervezet által összedobott rajongói oldal profizmusa felveti a gyanút, hogy esetleg ezek a bizonyos rendszergazdák az MSZP székházában majszolják a pepperonis pizzát, de a domain bejegyzője ügyelt arra, hogy nehogy vissza lehessen keresni.

Az Index éles szemű geekjei a Fiatal Baloldalra (Fib) gyanakodnak, a flashanimáció összeszedettsége, színvonala ugyanis meglepően hasonlít a 2006-os választási kampányban indított, Orbán Vikort kipécéző Vérnarancs nevű oldalra, ahol zenés videoklipek mantrázták Subb Bass Monster modorában a jobboldal bűneit.

A készítők nevét akkor sem árulták el, csak annyit közöltek, hogy a Fib rajongóiról van szó. Az UFI is úgy gondolja, hogy az oldal mögött a Fiatal Baloldal áll, mert Pápai Gábor elnökségi tag jegyezte be a domain .hu végződésű verzióját. (Vagy csak ők is ugyanarra gondoltak, mint az ismeretlen flashmesterek, vagy tényleg ők az elkövetők, ez esetben azért néhány megrovást kiosztanék, amiért nem jutott az eszükbe, hogy már az évforduló előtt egy hónappal be kell jegyezni a magyar domaint, ennyi ugyanis a hivatalos várakozási idő).

Az biztos, hogy az oldalt nem Szilvásy György kancelláriaminiszter jegyezte be, de azért az mégis az MSZP-re vall, hogy az őszödi beszéd flashanimációja a közepén hirtelen véget ér, aztán már csak az unalmas leírat marad. A félbehagyott reformok, ugyebár.

N;
hirdetés
N;