Belföld

Szerbusz Tom, Viktor vagyok!

2007. május 29., -

Legalább ötéves modell, barna ragasztószalag tartja rajta az akkumulátort, de létezik a pártelnöki telefon. A pártelnököt saját honlapja leplezte le, amit az elnöki buszban utazva kommunikált a világ többi részével.

A március 15-én este bekövetkezetett sajnálatos utcai események miatt Orbán Viktor mobiltelefonja egy pillanatra a magyar politika origójává vált. A pártelnöki kampánya finisében lévő Kóka János ugyanis egy sms-t küldött rá, de az üzenet állítólag nem érkezett meg, sőt az is kétségessé vált, hogy van-e mobilja az ellenzék vezérének. Szerencse, hogy Kóka az elküldött szöveget rögtön megküldte az MTI-nek is, de Orbán sajtófőnöke sem késlekedett a nemzeti hírügynökségen keresztül válaszolni: "ez egy újabb hazugság, Orbán Viktor semmiféle sms-t nem kapott Kóka Jánostól" - reagált Szíjjártó Péter arra, hogy Kóka direktben kérte Orbánt a zemberek az utcáról való visszaszólítására. Később aztán Orbán száma is központi téma lett az SZDSZ-ben, van-e egyáltalán Orbánnak, és ha igen mire végződik?


Kóka nem tudott ráküldeni sms-t?

Most itt a bizonyíték, és azt az OV Tv maga szolgáltatta. A Fidesz elnöke kétszer is telefonál az orbanviktor.hu-n indított videómagazin kongresszusi riportján. Az elnöki VW kisbusz sofőrje egy Nokia 6310i-t passzolt hátra a nehéz nap végeztével haza hajtató Orbánnak, aki mindenek előtt Felcsútot hívta, hogy kiderüljön, mit játszott a csapat, amíg ő a Hungexpón a párttagság körében töltötte az időt. "Oda kellett volna menni meccset nézni", de "sajnos ezt a luxust nem engedhetjük meg magunknak" - panaszolta a ragasztószalaggal körbetekert készülékre tapadó füllel a pártelnök. A videó azonban azt is bizonyítja, hogy nemcsak Orbán tud hívni a régi Nokiáról, hanem őt is el lehet érni rajta. "Szerbusz Tom, Viktor vagyok!" - üdvözölte az interjú közben betelefonáló Deutsch-Für Tamást. Orbán telefonján a klasszikusnak számító "Attraction" csengőhang jelezte a közvetlen munkatárs hívását.

N;
hirdetés
N;