Belföld

A Fidesz jelölte Molnár Gyulát Pro Urbe-díjra

2006. szeptember 5., -

A Pufajkás Turul már-már elhitte, hogy a szocialisták annyira elégedettek Molnár Gyulával, a párt budapesti elnökével, a XI. kerületi polgármesterrel, hogy Pro Urbe-díjra jelölték. Na jó, nem már-már.

A cikk után levelet kaptunk az újbudai önkormányzattól:

"Pro Urbe díjra jelölték Molnár Gyulát, számolt be az MTI. A cikk nem említi a jelölő személy pártállását. Az ötletgazda és a javaslattevő ugyanis nem volt más, mint a Fidesz újbudai frakciójának egyik tagja. Hogy a fideszes városatya politikai tréfának szánta-e javaslatát, vagy elismerte Molnár Gyula érdemeit, arról nem tudunk nyilatkozni. (A testületi szavazáson Molnár Gyula természetesen nem szavazta meg a javaslatot, és a díjat sem kívánja elfogadni.)"

A keddi Magyar Hírlapban már nyilatkozik Riedel René, az ötletgazda. Az előterjesztést még akkor adták be, amikor nem lehetett tudni, hogy az MSZP indít-e önálló jelöltet, esetleg éppen Molnárt, a főpolgármesteri posztért.

Riedel így akarta kiugrasztani a nyulat bokorból, vagyis megtudni, mit szól Demszky Gábor az esetleges vetélytársához.

Kedves olvasóink! Ha Ön tudni akarja, hogy mi a véleménye a szomszédjáról, a főnökéről vagy az édesanyjáról Demszky Gábornak, jelölje őt Pro Urbe-díjra. Ha megkapja, akkor szereti őt a főpolgármester, ha nem, akkor valamiért neheztel rá.

N;
hirdetés
N;