Belföld

Rogán már a második gyereke nevén gondolkodik

2008. július 8., -

A fideszes politikus a Blikkben jelentette be, hogy Cecíliával februárra várják gyermekük megszületését. Rogán Antal, akinek előző házasságából van már egy ötéves fia, legfeljebb háromgyerekes családban gondolkodik.

Madarat lehetne fogatni az V. kerületi polgármesterrel, állítja a Blikk. Rogán Antal 24 éves felesége, Gaál Cecília 9 hetes terhes.

"Kártyaként terítette ki elém a terhességi teszteket Cili - mesélte a politikus a lapban. - Nem volt biztos a dolgában, ezért rengeteget kipróbált. Nagyon örültem a végeredménynek."

Rogánék már a kicsi nevén gondolkodnak. Szóba került a Sára, Flóra, Eszter, Sarolta, a fiúk közül pedig eddig csak a Kristófban találtak kompromisszumot. Antalnak viszont biztosan nem fogják keresztelni az újszülöttet, mert Rogánon kívül Cecília édesapáját is így hívják. Ezért úgy érzik, túl sok lenne ebből a névből a családban.

A házaspár egyelőre még nem döntötte el, hogy hány gyermeket szeretnének, mindenesetre abban már megállapodtak: nem lesz nagyon nagy családjuk, egy-két, maximum három csemetét tudnak elképzelni. Rogán Antalnak előző házasságából már született egy fia, az ötéves András.

N;
hirdetés
N;