Belföld

Rappárbajban békültek meg a szocik az Árpád-sávval

2008. augusztus 18., -

Akinek megvan még a Buli színe című 2006-os MSZP-s slágeralbum, az lehet, hogy természetesnek veszi, hogy Jánosi György egy egész freestyle rapfesztivált védnököl. Akinek nincs, az viszont biztos, hogy hülyén néz.

A választási ajándék CD-vel két éve megpróbáltak egy öreg, mozgásképtelen, fogatlan monstrum helyére egy vadító pirosba öltözött, diszkós tinédzsert varázsolni az MSZP-ből. Aki még ma is őrzi a lemezt, annál még biztosan tart a varázs, aki már elhajította, annak kinyílt a szeme.

Kattintson a nagyításhoz

A hívőknek most itt az újabb bizonyíték Százhalombattáról: a kor nem akadály. Az egykori sportminiszter, Jánosi György és az egykori pártigazgató, Tóbiás József védnöke lesz az I. Amatőr Freesytle Rappárbajnak. Sőt a helyzet annyira fiatalos, hogy a két ember még csak nem is véletlenül keveredett rapperek közé. Maga az esemény sem jöhetett volna létre az MSZP nélkül. A szervező egy pártközeli ifjúsági szervezet.

A Societas programja azonban sokkal bonyolultabb PR-feladatot kapott, mint a CD. A hívők biztosan elhiszik, hogy a magyar-magyar megbékélés is fontos. A bajuszos szocialista mellett, aki személyesen is ott lesz, a színpadon, egy Fankadeli nevű rapper áll majd. A szervezők szerint Jánosi tudja, hogy a díszvendég árpádsávos videójával nagy megbecsülésnek örvend a jobboldalon, mert elmondták neki, és az énekes is tudja, kik a szervezők, mert neki is megmondták, miről van itt szó.

N;
hirdetés
N;