Belföld

Burkolt szexuális ajánlat az MSZP-től

2006. március 16., -

Minden bizonnyal pártpolitikai orgiákhoz és lakossági fórumokhoz keres partnereket a szocialista párt. Hogy ne kelljen sokat utazni, meg kell adni az irányítószámot, aztán mindent bele.

Azzal az átlátszó indokkal kéri el irányítószámunkat az mszp.hu oldalának üzemeltetője, hogy egy nem túl bonyulult algoritmussal megadja, milyen fejlesztések történetek az elmúlt négy évben abban a régióban, a városban, ahol lakunk.

A Pufajkás Turul messze híres szkepticizmusa ellenére még el is hittük, gyanútlanul bepötyögtük a négy számot, de meglepetésünkre ilyesmiről szó sincsen. A klikkelés után ugyanis egy implicite szexuális ajánlattal kecsegtető regisztrációs oldalon találtuk magunkat.

A piros négyzet legelőször is a látogató nemére kíváncsi. Hohohó! Vagy nem is a nemére, hanem szexuális orientációjára? Más nem jut eszünkbe, azt ugyanis nehezen tudjuk elképzelni, hogy a párt egy férfinak más fejlesztésekről adna hírt mint egy nőnek.

És mihez kellene megadnunk a korcsoportot, amelyhez tartozunk, és amelyből partnert keresünk magunknak, ha nem azért, hogy ebben is a segítségünkre legyenek? Abba már bele sem mertünk gondolni, hogy miért érdekli a pártot, hány gyermekünk van.

Aztán már csak az email címet és egy nevet kell megadnunk, hogy beinduljon a társkeresés. Egy újabb klikkel pedig még azt is megtudhatjuk, hogy Budapesten megindult az elővárosi közlekedés, vagy hogy Nyíregyházán fejlesztették a vadas parkot.

Update: a nőknek és férfiaknak szóló információk között van egy különbség a 18-35 éves intervallumban. A férfiak megtudhatják, hogy a sorkatonaságot eltörölték.

N;
hirdetés
N;