Baumgartnerrel és Curtisszel reklámozzák Magyarországot

2003.09.22. 09:30
Előreláthatóan még az idén Tony Curtis szereplésével elsősorban az Egyesült Államokban és Angliában Magyarországot népszerűsítő reklámfilmek lesznek láthatóak a tévécsatornákon. A Magyar Turizmus Rt. a magyar származású színész mellett Baumgartner Zsolttal is szerződést kötött kampányaira.
Előreláthatóan még az idén Tony Curtis szereplésével elsősorban az Egyesült Államokban és Angliában Magyarországot népszerűsítő reklámfilmek lesznek láthatóak a tévécsatornákon - nyilatkozta a Napi Gazdaságnak Galla Gábor, a Magyar Turizmus Rt. vezérigazgatója.

Elsősorban a történelmi tájakra és a hungarikumokra, így például a tokaji borokra koncentrálnak a spotok elkészítésekor. A magyar származású színész ingyen vállalta a szereplést, s vélhetően októberben vagy november elején érkezik Budapestre. Arra azonban Galla nem kívánt nyilatkozni, hogy a filmek sugárzására mennyit fordítanak, erről ugyanis még nincs végleges döntés.

Tony Curtisen kívül Baumgartner Zsolt is feltűnhet majd a Magyar Turizmus Rt. egyéb kampányaiban. A társaság ugyanis a versenyzővel ez év végéig szóló szerződést kötött (ennek összegéről sem kívánta a lapot tájékoztatni a vezérigazgató). Ha Baumgartner állandó versenyzői vagy tesztpilatótai állást kapna a Forma-1-ben - fűzte hozzá Galla Gábor -, akkor januárban szinte bizonyosan meghosszabbítják a szerződést.

A tv2 értesülései szerint sem Tony Curtis, sem menedzsmentje nem tud arról, hogy szerepelne a kampányban. Közölték: nem érkezett hozzájuk ilyen jellegű felkérés.