Zenével és színekkel kampányol az MSZP

2005.09.02. 18:59
Hiller István bejelentette, hogy új kampányt készít elő az MSZP, amiben közös értékeket akarnak népszerűsíteni. Ehhez új színvilágot is bevezetnek, de hogy milyet, az nem derült ki.

Az MSZP hat hétig tartó kampányba kezd a közös értékek bemutatására - mondta Hiller István pénteki sajtótájékoztatóján Pécsett. "Olyan értékeket mutatunk be, amelyeket a szociáldemokraták, az MSZP és sok olyan ember is magáénak vall, akik nem kötődnek pártokhoz vagy nem politizálnak" - mondta Hiller.

Biztonság, igazságosság és bátorság

A pártelnök szerint ezek az értékek a biztonság, az igazságosság és a bátorság. A szeptember elején kezdődő és október 16-ig tartó kampány a fiataloktól az idősebb generációkig mindenkihez szól, közölte Hiller.

A kampány mondanivalója óriásplakátokon, hirdetésekben, szóban, valamint zenében jutnak majd el az emberekhez. "Színvilágában, színrendszerében teljesen új lesz Magyarországon"- tette hozzá Hiller István.

A politikus a kezdeményezésről további részleteket nem árult el, azt azonban igen, hogy a kampány hangvétele határozott lesz, de nem durva. "Vannak határok és határkövek, amelyeket átlépni még kampány során sem lehet".

A pártelnök szerint a kampány azért csak október 16-ig tart, mert azt követően az 1956-os forradalomra emlékeznek és az ünnepet nem kívánják kampányrendezvényekkel megzavarni.

A sajtótájékoztató előtt az MSZP a miniszterelnök és több vezető szocialista politikus választási kampányra felkészítő regionális tanácskozást tartott Pécsett.