Majd lesz Orbán takarodj is

2008.10.07. 20:48
Mindenkinek saját joga, hogy eldöntse, kicsoda és milyen csoportba tartozik, rosszakarattal persze, a különálló dolgokat is össze lehet mosni, reagált egy interjúban Orbán Viktor arra, hogy szélsőjobboldali elemek úgy tesznek, mintha egy oldalon állnának vele. A Fidesz elnöke arra számít, hogy ezek a szélsőséges torkok a hatalomváltás után őt biztatják takarodásra.

"Majd lesz Orbán Takarodj is" mondta Orbán Viktor az orbanviktor.hu internetes oldalon megjelent videó tanúsága szerint, mikor arról kérdezték, mi a véleménye arról, hogy a szélsőjobboldali elemek jobboldalinak mondják magukat, és úgy tesznek, mintha egy oldalra tartoznának a Fidesz vezetőjével.

A Fidesz elnöke szerint tiszteletben kell tartani mindenkinek azon jogát, hogy meghatározza, eldöntse magáról: kicsoda és milyen csoportba tartozik. Rosszakarattal persze, mondta Orbán, a különálló dolgokat is össze lehet mosni. Szerinte a hasonlóság csupán annyi, hogy ezek az emberek is elégedetlenek a mai magyarországi helyzettel.

„Ha lesz polgári kormány, ami nem lesz ilyen hazug, kiégett, tehetségtelen, és álszent ripacskodó, mint a mostani, akkor is lesznek ellenzők, és természetesen lesz „Orbán, takarodj” is, fejtegette az ellenzéki vezető.

Aki úgy vélte. a torkok ugyanazok, ahonnan ezek a hangok jönnek, ugyanazok lesznek, mint amelyek most. A Fidesz vezetője azt is mondta: tudja, hogy vannak olyanok, akik jobboldalinak mondják magukat, de ha jobboldali kormány van, akkor már a "másik társasággal lesznek", persze akkor is csak látszólag.