A nagy sárdobálás

1970.01.01. 01:00

Csurka István szelleme kísértett a parlament hétfői ülésnapján. Az Egyesült Államokból vasárnap hazatért Gyurcsány Ferenc napirend előtt azzal vádolta az Orbán-kormány tagjait, hogy 2001. szeptember 11-e után nem merték azt mondani a MIÉP-elnöknek, hogy nincs igaza. Áder János, a Fidesz frakcióvezetője cserébe egy korabeli tudósításokat, parlamenti jegyzőkönyveket tartalmazó mappát adott át a kormányfőnek.

Parlamenti tudósítóink Áder János költői kérdését tették fel a szocialista frakció néhány tagjának, akik közül Szitka Péter egy Peruból hozott Romeo y Julieta szivarra gyújtott. Kuncze Gábor SZDSZ-elnök az euró bevezetését kérte számon a kormányon, az MDF-es Karsai Péter aziránt érdeklődött, hogy a szegedi romák kitelepítése valóban sikertörténet-e.

Parlamenti tudósításunkban olvasói véleménynek is helyet adtunk. Sajnálom, hogy ez a parlamenti ciklus csak a mocskolódásról, és a sárdobálásról szól - írta V.-né Szegedről. - Sajnálatos az is, miszerint O. V. munkakerülő, és van képe ahhoz, hogy az adófizető állampolgárok pénzét pofátlanul, szemrebbenés nélkül felveszi."

Orbán Viktor lába beszorult a liftbe, cecelégy szabadult az álomkóros képviselők közé és a kultuszminiszter nem hallott arról, hogy necces a politika. Ülésezett a Nagy Népi Hurrá.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
Nincs még ilyen bejegyzés.