Hibás a 200 milliós kormányportál

2008.06.19. 19:18
A kormanyszovivo.hu-t úgy szerkesztették meg, hogy nem figyeltek a régebbi böngészőkre. Ezért az internetezők 20 százalékának monitorán összecsúsznak a betűk.

Hibásan jeleníti meg a kormanyszovivő.hu oldal tartalmát a legnépszerűbb böngésző, az Explorer régebbi verziója - írja az RTL hírek.hu. Az internetes oldalon összecsúsznak a betűk, nem lehet elolvasni. A honlapra 200 millió forintot költöttek.

A Kormányszóvivői Irodától az RTL hírek.hu megtudta, hogy több bejelentés is érkezett az elcsúszott oldal miatt. A probléma abból adódik, hogy úgy szerkesztették meg az oldalt, hogy azt nem képes megjeleníteni a régebbi típusú böngésző.

Az internetezők körülbelül 20 százaléka ezt a típust használja. A megoldás már készül, az ígéretek szerint pénteken már működni fog az oldal, ami a hét elején indult el, és 200 millió forintba került.

A Fidesz szerint a kormány szórja az emberek pénzét. Ugyanakkor Cser-Palkovics András helyettes szóvivő szerint nem derült ki, miért kellett önálló kormányszóvivői honlap, mivel a Miniszterelnöki Hivatal meglévő oldala eddig is alkalmas volt a kormányszóvivői beszédek megjelenítésére.