Ingyenes levelezés Mi ez? Hol vagy? Hely honlapodnak, képeidnek

  keresés az Indexen
POLITIKA | TECH | GAZDASÁG | KULT | SPORT    
  BELFÖLD | KÜLFÖLD | BULVÁR | BŰNÜGY | VILÁGTÜKÖR 
 KRONOLÓGIA
A botrány kipattanásától a választások kiírásáig

 KÜLSŐ LINKEK
Hódmezővásárhely
Országgyűlés
MKDSZ honlap I.
MKDSZ honlap II.
Választási honlap
Belügyminisztérium
Kossuth Zsuzsa Szakközépiskola és Gimnázium
Rapcsák képviselői oldala
Rapcsák életrajza
Nem hivatalos Hódmezővásárhely

Póló
Autódoktor-póló

Megrendelhető legnépszerűbb szerzőnk, az Autódoktor pólója. Természetesen nem az a rettenetes állapotú ruhadarab, melyben a Doktor az olajos sárban hempereg...



Ára: 1200 Ft
Hódmezővásárhely: havi bajok
január 8. 20:56

A régi seprű jól seper Hódmezővásárhelyen: a város folyamatos változásokat él meg az új közgyűlés jóvoltából, de úgy tűnik, a létszámleépítésekkel és a személycserékkel még egy hónap alatt sem sikerült végezni. Bár a decemberi közgyűlésen másfél milliárdos költségvetési forráshiányt állapítottak meg, és a takarékossági intézkedések képiben megjött a szigor, a polgármester fizetését felemelték majd 400 rugóra, és két új politikai tanácsadója is van a városnak. A megyei közgyűléssel két héten belül összerúgták a port, a Városi Televízió élére pedig ideiglenesen (újra) Rapcsák kampánylapjának főszerkesztője került.

Eskütétel és megszorító intézkedések előtt Hódmezővásárhelyen
december 12. 17:10

Szerdán megalakul Hódmezővásárhely új közgyűlése. Rapcsák András polgármester vezetésével olyan grémium teszi le az esküt, amelyben abszolút többsége van a Fidesz –Magyar Kereszténydemokrata Szövetség - Egységes Hódmezővásárhelyért Egyesületnek.

Rapcsák nem készül retorziókra
december 5. 17:09

Országos ügy lett egy délvidéki kisváros polgármester- választásából. A régi-új polgármester visszatérése bizonyára okoz pár álmatlan éjszakát ellenlábasainak. A pártok kommentálják a visszatérést.

Teljes Rapcsák-győzelem Hódmezővásárhelyen
december 4. 2:24

Rapcsák András vasárnaptól Hódmezővásárhely régi-új polgármestere, mert 62 százalékos választási részvételi arány mellett a szavazatok 50,32 gyűjtötte be, míg legfőbb vetélytársát, Mucsi Imrét a választók csupán 47,8 százaléka támogatta. A nem hivatalos adatok szerint a harmadik jelölt, Halász Imre 453 szavazattal, 1,88 százalékkal zárta az időközi önkormányzati választásokat, amely fennakadások nélkül zajlott le. A Rapcsák-koalíció egyéni képviselőjelöltjei szintén győzelmet arattak, ugyanis a 14 megszerezhető helyből 13-mat gyűjtöttek be. A győztes saját lakásán ünnepelt, a hivatalban teljes a bizonytalanság.

Rapcsák tarolt Vásárhelyen
december 3. 22:44

A nemhivatalos végeredmény: Rapcsák András nyert 50,3 százalékkal, második Mucsi Imre 47,8 százalékkal, harmadik Halász Imre 1,8 százalékkal. A 14 egyéni képviselői választókerületek közül 13-ban Rapcsák támogatói - illetve az egyikben maga Rapcsák - nyertek. A szavazóurnák hétórai bezárása után 62,6 százalékos volt a részvételi arány. Rapcsák András kampánycsendet sértett, de ezt nem ismerte el, sőt, politikai provokációról beszélt. Információink szerint egyetlen komolyabb incidensre került sor, a hetes szavazókörben egy halott nevében próbáltak meg szavazni. Az Index tudósítója a helyszínen követi az eseményeket.

Királyválasztás Hódmezővásárhelyen
december 1. 9:15

Ha tehetném, én Rapcsák Andrásra szavaznék – mondta Orbán Viktor, miniszterelnök csütörtökön este Hódmezővásárhelyen, de a hangsúlyt már nem tudta levinni, mert hétszáz pár kéz csattant össze, és adott jelt a kis jézusnak, hogy szép karácsonyt hozzál nekünk, mert elég volt a pokolból.

Vasárnap polgármestert választ Hódmezővásárhely
november 30. 20:23

Vasárnap este tíz órakor várható a hódmezővásárhelyi időközi választások eredményhirdetése. Egy biztos: minden polgármesterjelölt dobogós helyezésre számíthat, ugyanis Rapcsák András üldözött mellett, csupán Mucsi Imre jelenleg helyettes államtikár, valamint titkos esélytelenként Halász Imre verseng a szavazatokért. A döntő kérdés azonban az, hogy a közgyűlésben melyik félnek sikerül abszolút többséget szereznie. Rapcsák mellett ott az egész Fidesz-vezérkar, Mucsi Imre mögött a város majd összes szervezete, de a szappanopera csütörtökre rendelt igazi hőse maga a miniszterelnök, aki jött, látott, és hazament.

TOVÁBBI CIKKEINK

   Minden napra egy méltóság Hódmezővásárhelyen , november 20.
   Jogerős a Rapcsák elleni fegyelmi határozat , november 17.
   A „keresztapa” keresztrefeszítése , október 26.
   Átverés az árverésen , október 26.
CIKKARCHÍVUM

RAPCSÁK-ÜGY


 HÍREK

A 4-6-os villamos megállójába rohant egy autó
február 7. 7:53
Tömegverekedés Sarkad főterén
február 6. 15:00
Postán küldött magának hét kiló kokaint
február 6. 12:51
Egy fillért sem kaptak a fegyveres támadók
február 6. 11:14
Halott férfit találtak egy soproni lakásban
február 6. 9:01
Késes rabló fosztott ki egy italboltot
február 6. 7:30
Sok millió kínai szenved vízhiányban
február 6. 7:03
Négy tonna kokain tartott Romániába
február 6. 6:46
Harminc kiló marihuánával parkolt tilosban egy amerikai nő
február 6. 6:39
Meghalt egy utas a szentendrei HÉV-en
február 5. 20:53
Eltűnt egy 11 éves kisfiú Budapesten
február 5. 15:59
Kirabolták a halápi postát
február 5. 15:41
Kiraboltak egy postát Egerben
február 5. 15:39

 HÍRARCHÍVUM



Impresszum | Hirdetési árak
© 2001 Index.hu Rt