Felképelték a szikszói polgármestert

2008.08.23. 16:32
Hivatalos személy elleni erőszak miatt indult eljárás azzal a férfival szemben, aki az elmaradt augusztus 20-ai tűzijáték miatt felpofozta Szikszó polgármesterét.

Pofon csattant augusztus 20-án este a szikszói polgármester arcán, írja a Borsod Online.

Füzesséri József és az új kenyér (Fotó: szikszo.hu)

Füzesséri Józsefet azért ütötte arcon egy 49 éves helybéli férfi, mert zokon vette, hogy elmaradt az este tíz órára meghirdetett tűzijáték, így ő és gyermekei csalódottak lettek a Főtéren tartott Szent István-napi ünnepség és I. Országos Ex-Miniszteri főzőverseny végén (ami az önkormányzati képviselőcsoport közleménye szerint a szocialisták kampány-rendezvénye volt).

A pofon elcsattanása után rendőrök érkeztek a helyszínre és előállították a férfit, aki ellen hivatalos személy elleni erőszak miatt indulhat eljárás. A boon.hu úgy tudja, hogy Füzesséri nem tett feljelentést a könnyű testi sértés miatt, a rendőrség hivatalból jár el a pofozkodó ellen.

A tűzijáték elmaradásával kapcsolatban a boon.hu azt írja, hogy amúgy sem lehetett volna megtartani, mivel a rendezvény szervezői nem jelentették be, így engedélyük sem volt a látványos pirotechnikai műsor lebonyolítására.