Lassan kulcsrakész a Torgyán-villa

2001.10.27. 09:28
Már kilencvenszázalékos készenléti állapotban van Torgyán József és feleségének új otthona. A Tállya utcai ingatlanon folyamatosan dolgoznak a munkások, ezért néhány hét múlva már be is költözhet a kisgazda család. Úgy tűnik, Torgyán József anyagi helyzetén egyáltalán nem rontott az, hogy már nem miniszter.
Szépen gyarapodik a Torgyán család mártonhegyi villája. A szakértők szerint 120 millió forintos Tállya utcai ingatlanon ugyanis serényen dolgozik egyszerre körülbelül három-négy munkás. A több hónapos munkálatok lassan véget is érnek, s lassan beköltözhet az FKGP elnöke és felesége a "szerény" lakba. A 160 négyzetméteres ház gyakorlatilag már majdnem készen van, teljesen bevakolták, még az ablakokat is beüvegezték. Csupán a kőkerítés hiányzik, ami dukál az ilyen házakhoz. A kíváncsi tekintetek egyelőre még betekintést nyerhetnek, mivel egy egyszerű nádkerítés roskadozik körülötte.

Már kilencvenszázalékos készenléti állapotban van Torgyán József és feleségének új otthona

A kisgazda vezér leendő otthona szinte minden kényelmet kielégít, mint ismeretes lift, szauna és úszómedence is épült benne. Mindez csak azért kell, mert Torgyán öreg korában senkire sem akar "támaszkodni". Az FKGP elnöke néhány hétig még biztosan a rózsadombi otthonában lakik, ahol azonban ezek az extrák még nem találhatók meg.

Azt azonban nem lehet tudni, hogy Torgyán Józsefnek valójában honnan van pénze fölépíteni az álomházat, mivel állítása szerint 50 millió forintot rokonoktól kaptak, s 15 millió forintos OTP-kölcsönt vettek föl.